Ghiduri și SfaturiStiri

Cum vă poate crește eficiența firmei, investind în stații de incintă?

Stațiile de incintă au devenit, în ultimii ani, echipamente indispensabile pentru firmele care activează în domenii precum industrie, construcții, transporturi sau agricultură.

Toate aceste domenii de activitate necesită folosirea unor cantități însemnate de combustibil pentru alimentarea utilajelor, echipamentelor agricole sau autovehiculelor. În aceste condiții, stațiile de incintă aduc două mari avantaje:

  • În primul rând economisiți timp (cea mai importantă resursă neregenerabilă de care dispune omul) pentru că puteți depozita combustibilul exact acolo unde aveți nevoie (parcuri auto, șantiere, ferme, etc.)
  • În al doilea rând economisiți bani, pentru că, marii distribuitori de carburanți oferă prețuri mai bune clienților care cumpără cantități mai mari de combustibil (de exemplu combustibil pentru umplerea unui rezervor cu capacitate de 9.000 l sau mare mare).

_MG_5161

De 12 ani, Eurial SRL activează pe piața soluțiilor de depozitare combustibil. De-a lungul timpului am învățat care sunt nevoile clienților noștri și care sunt problemele cu care aceștia se confruntă. Motiv pentru care, pe lângă soluțiile de depozitare sau transport combustibil, oferim soluții pentru gestionarea cantităților de carburant precum pompele cu acces codat, softuri profesionale pentru gestionarea utilizatorilor și pentru gestionarea nivelului de combustibil din rezervoare.

Din punctul nostru de vedere, consultanța și sprijinul în achiziționare sunt cele mai importante componente ale dezvoltării noastre. Credem că fiecare client este unic și are nevoie de soluții personalizate.

_MG_5147
Related Articles

Back to top button