Stiri

De 10 ani impreuna la IEAS!

Expo           

           International Electric&Automation Show, IEAS, isi deschide portile intre 9 si 12 Septembrie a.c la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Pentru editia aniversara de 10 ani, ABB s-a alaturat evenimentului in calitate de Partener.

            IEAS este organizat sub conceptul „Business is sharing” si ofera printre cele mai bune soluţii business to business, faciliteaza schimbul de informatii si creeaza un mediu de afaceri atractiv.

In mai putin de 4 luni, incepe editia cu numărul 10 a International Electric&Automation Show, IEAS –  singurul eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice si automatizărilor din Romania. Evenimentul se adreseaza in mare masura tuturor industrilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electonica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria nucleara, industia constructiilor, industria auto, industria feroviara,  industria navala, industria aeronautica, industia alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria chimica, industria maselor plastice, industria lemnului, HORECA, IT&C, telecomunicatii, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale.

In paralel cu IEAS are loc Congresul CEEER ce dezbate si prezinta cele mai actuale subiecte din industrie, congresul se desfasoara in primele 2 zile ale evenimentului in sala Nicolae Balcescu.

In prezent companii de referinta s-au inscris la IEAS in salile dedicate expozitiei: Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu. Sunt disponibile in momentul de fata un numar redus de locuri pentru editia din aceasta toamna. Va asteptam pentru mai multe detalii sa ne contactati la urmatoarele coordonate:

DK EXPO

Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84

E-mail: office@dk-expo.ro

Web: www.ieas.ro
Related Articles

Back to top button