Stiri

O benzinarie din Romania, printre cele mai frumoase din lume

O staţie de alimentare deţinută de grupul Rompetrol în România este printre cele mai frumoase şi inedite benzinării din lume, potrivit platformei online de proiecte de arhitectură şi design Architizer, una dintre cele mai cunoscute de acest tip din lume, în care proiectanţii şi designerii îşi promovează proiectele.

Litro1

O staţie de alimentare a Rompetrol, pe care compania petrolieră o operează sub brandul Litro, pe autostrada Bucureşti-Constanţa, este printre cele mai frumoase opt din lume. „Cu un interior care aduce a club de noapte, această construcţie din România încearcă să schimbe percepţia asupra modului în care se vând carburanţii” scriu cei de la Archiziter.

Litro2Litro este conceptul de staţie premium al Rompetrol, de autostradă, dezvoltat doar în România. Staţiile, în număr de 4, au fost deschise în anul 2009, la km 88 şi 139,  iar conceptual a fost dezvoltat de o firmă internaţională de branding, Saffron, împreună cu arhitecţii casei Eight, din San Francisco. Designul a fost inspirat inclusiv de opera lui Constantin Brancuşi.

Sursa
Related Articles

Back to top button