FurnizoriStiri

Delta Exclusiv – sfaturi pentru alegerea corecta a distantierilor de otel

DELTA EXCLUSIV SRL – reprezentanta HAUSLSCHMID Germania din anul 2019 – distribuie in Romania distantierii metalici UTH respectiv Aaron (conform DBV). De asemenea, compania este distribuitor exclusiv pentru Romania al distantierilor suedezi SPEEDIES produsi de EUROSPACERS AB, distantieri inovativi de ultima generatie care aduc viteza de instalare pe santier la un alt nivel si distribuitor unic al marcii proprii SMARTFILM – folie de protectie autoadeziva cu indepartare fara urme sau reziduuri – ideala in cazul finisajelor sau al lucrarilor care se desfasoara in spatii cu suprafete nobile, costisitoare. Cum arata piata de profil si care sunt capcanele pe care ar trebui sa le preintampine clientii am aflat de la dl ing. Alexandru Pop, Manager al Delta Exclusiv.

Care sunt 3 sfaturi pe care le-ati acorda unui client nou pentru achizitia corecta de distantieri otel?

Distantierii de otel HAUSLSCHMID Germania vor face diferenta pe santier, prin economia de manopera, de timp si prin plus de calitate. Se va lucra mai rapid, cu mai putini oameni la instalarea lor, comparativ cu orice alta solutie si se va obtine o lucrare stabila si de calitate.

Sfaturile noastre:

a. Achizitionati doar distantieri de metal cu Agrement Tehnic Romania, care respecta normele DBV si anume distantierii HAUSLSCHMID DE

b. Achizitionati distantieri de plastic fara a face rabat la calitatea acestora, si anume DELTAFIX Germania sau SPEEDIES® Suedia – sistemul care schimba regulile in domeniul distantierilor de plastic

c. Respectati instructiunile de instalare si sfaturile partenerilor nostri

Care sunt 3 capcane/greseli des intalnite pe care observati ca le fac cumparatorii cand achizitioneaza distantieri otel?

Firmele care achizitioneaza distantieri pot face cu usurinta urmatoarele greseli:

a. Din inertie vor achizitiona capre de sustinere – solutie care este depasita si nu se mai utilizeaza in Europa datorita faptului ca aceste capre de sustinere sunt mai scumpe per mp, implica un consum de manopera si de timp mult mai mare si asigura o stabilitate mult redusa a armaturii

b. Din economie prost inteleasa vor achizitiona distantieri de plastic de calitate slaba, casanti si instabili

c. Nu vor achizitiona distantieri cu Agrement Tehnic Romania care sa respecte normele DBV Germania

Care sunt 2 -3 proiecte recente la care lucrati sau le-ati finalizat recent si ce solutii tehnice din portofoliul dvs. ati folosit?

Suntem implicati in zeci de proiecte, deoarece lucram cu colaboratori/distribuitori locali/zonali, care asigura un stoc permanent de distantieri cu Agrement Tehnic Romania si care asigura consultanta si suport tehnic de calitate in conformitate cu producatorii din Germania si Suedia, ai caror reprezentanti in Romania suntem. Enumeram doar cativa din colaboratorii nostri: Electrovest Cluj, Constam Buzau, Rivolto Oradea, Grup NBM Suceava, Global Plast Timisoara. Suntem deschisi la orice propunere de colaborare si in acest sens asteptam sa fim contactati: deltaexclusiv@gmail.com, ing. Alex Pop – 0744797018, ec. Calin Bordea 0723232456

Care sunt provocarile momentului in segmentul in care activati?

Trecem la ora actuala printr-o perioada critica, care va schimba intreaga industrie din temelii. Pandemia cu masurile ei disproportionate, razboiul din Ucraina cu instabilitatea indusa pe piata otelului si a energiei, inflatia cu repercusiuni masive asupra accesului la finantari sunt elementele constitutive ale acestui cutremur economic.

Provocarea momentului este sa reusim sa ne adaptam rapid la un nou mod de lucru, sa ne reinventam din mers. Planificarea atenta a intregului ansamblu de lucrari este esentiala deoarece orice compromis va avea efecte devastatoare. Vor scapa din aceasta furtuna firmele care vor fi eficiente, rapide si vor executa lucrari de o calitate deosebita. De ce? Fiindca piata materiilor prime este volatila, preturile cresc si solutia pentru a ramane competitivi este scaderea timpilor de lucru. Prin aceasta rapiditate se va diminua efectul volatilitatii preturilor – deci rezultatul va fi apropiat de estimarea initiala. Calitatea este al 2-lea picior de sprijin al firmelor care vor scapa, datorita faptului ca oferta de lucrari finalizate, scumpe si de calitate slaba va fi tot mai mare iar clientii tot mai atenti cu resursele lor. Sarbatoarea de pe piata a luat sfarsit si va fi inlocuita de lucrari de calitate, executate rapid si eficient.

Cum vedeti evolutia pietei in nisa dvs. in Romania in urmatoarele 6-12 luni?

Din pacate in urmatoarele 12 luni piata va suferi o contractie pe ansamblul ei, datorita confuziei generalizate a cumparatorilor care vor avea dilema: cumpar acum sau astept ca preturile sa se stabilizeze, respectiv voi reusi sa finantez in timp investitia, cum voi coopera in timp cu cresterea generalizata a preturilor la energie si a stagnarii economice prevazuta de specialisti. Pe segmentul acoperit de noi, si anume distantieri de otel respectiv de plastic de calitate inalta, cu Agrement Tehnic Romania, care sa respecte normele DBV, preconizam o crestere stabila datorita eficientei, economicitatii si a calitatii oferite. Cresterea va fi sustinuta si de deschiderea de noi piete in zonele in care nu suntem inca prezenti.

Ne puteti spune cateva din obiectivele DELTA EXCLUSIV pe care le implementati in aceasta perioada?

Obiectivul nostru major este sa crestem acoperirea zonala prin extinderea colaborarii cu firme de constructii, cu fasonatori, cu producatori de plase sudate, cu distribuitori de materiale de constructii.

Delta Exclusiv SRL – www.distantieri.com.ro, deltaexclusiv@gmail.com, ing. Alex Pop – 0744797018, ec. Calin Bordea 0723232456
Related Articles

Back to top button