Stiri

Depozit de carti inaugurat in jud. Brasov

Compania Libris a finalizat recent in judetul Brasov un depozit de aproximativ 5000 de metri patrati si o valoare de aprox. 4 milioane euro. Aceasta va putea gazdui peste 3 mil. carti dar si alte elemente care contribuie la experienta lecturii, precum jocurile, muzica, jucariile.

Compania Libris este prezenta in Romania din 2000, iar cifra de afaceri a cunoscut o crestere aproape de la an la an, cifra de afaceri fiind de aprox. 32 mil. Ron in anul 2017. Dezvoltatorul a demarat demersurile pentru construirea depozitului in contextul in care locatia existenta era depasita de numarul de comenzi. Investitia a demarat in 2017, iar in perioada de iarna au fost deja demarate lucrarile de executie.

 

Conform Laura Teposa, fondator Libris „Noul depozit permite procesarea unui numar triplu de comenzi, pana la 10-12.000 zilnic.[…] Depasirea costurilor estimate initial s-a datorat atat standardelor de calitate ridicate ale imobilului si cerintelor de securitate, dar si investitiei in softul de gestiune a depozitului, care va genera o crestere a eficientei de 20-30%. Compania a ales sistemul pentru managementul depozitului (WMS) de la Senior Software, pentru a-si automatiza operatiunile din noul spatiu de stocare, ceea ce va creste semnificativ capacitatea de livrare si acuratetea datelor”.

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro

Related Articles

Back to top button