Proiecte și șantiere

Se lucreaza la extinderea unui hipermarket in zona de SE

Cu ajutorul asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA am identificat un santier care prevede constructia unui hipermarket, dispus in regim de inaltime P+2E, 273 locuri de parcare.

Stadiu la data de 14.11.2018: Lucrarile pentru extinderea hipermarketului au demarat, in prezent s-au finalizat lucrarile pentru structura metalica. Proiectul prevede constructia unui hipermarket, dispus in regim de inaltime P+2E, 273 locuri de parcare.

Valoarea proiectului a fost estimata la 21.81 mil Ron.

Conform extrasului de carte funciară, terenul pe care se propune amplasarea unui magazin de tip supermarket, după cum precizează constructorul, are o suprafață de 23.573 metri pătrați. Datorită bunei accesibilități și poziționări în oraș, investitorul are un interes ridicat în dezvoltarea investiției din zona serviciilor, comerțului și alimentației publice, iar propunerea acestora se încadrează în reglementările urbanistice existente în zonă.

Proiectul prevede clădirea complexului pe parter și etaj 1 parțial, cu toate funcțiunile incluse, platformă de parcare, accese auto, accese pietonale, amenajări exterioare, semnal publicitar. Se mai prevăd amenajări pentru cărucioare de aprovizionare și parcaj pentru biciclete, acoperite. 

Cum poți și tu să ofertezi eficient la proiecte de genul acesta? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button