Stiri

Dexion si Arilog va invita la seminarul “Tendinte in industria sistemelor de depozitare”

dexion

Va invitam pe data de 11 Martie 2014 la Rasnov, Judetul Brasov sa va reintalniti cu specialistii industriei sistemelor de depozitare.

Tematici abordate in cadrul evenimentului:

  • Resursa umana versus sistemele automatizate
  • Tendinte in domeniul sistemelor de depozitare
  • Inspectia rafturilor – observarea din timp a problemelor
  • Discutie deschisa: Identificarea necesitatilor de viitor in domeniul logisticii halelor
  • De asemeni sunteti liberi sa sugerati noi tematici ce pot fi discutate in cadrul acestei intalniri.

In cadrul evenimentului veti putea face un tur al fabricii Dexion, unul dintre cele mai importante centre de productie a sistemelor de depozitare din europa Centrala si de Est si veti putea vedea in realitate si testa o serie de produse inovatoare pentru optimizarea depozitarii si manipularii bunurilor.

Pentru a va rezerva locul in cadrul evenimentului, va invitam sa trimiteti un E-mail cu datele dumneavoastra de contact si numarul de locuri dorite la arilog@rdsmail.ro.

dexionarilog

Despre ARILOG

Asociatia Romana de Logistica – ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.    http://www.arilog.ro/

Despre Dexion

Compania Dexion este prezenta in Romania din 2006, perioada in care a devenit unul dintre liderii Sud-Est Europeni in domeniul proiectarii, productiei si comercializarii diferitelor sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleti la solutii pentru arhivare. Dexion ofera atat solutii de depozitare produse la fabrica din Romania cat si la fabricile grupului din Olanda, Finlanda si Germania.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati     http://www.dexion.ro.
Related Articles

Back to top button