Stiri

Doua noi parcuri industriale anuntate in Romania

Doua noi parcuri industriale au fost anuntate in aceasta saptamana a fi dezvoltate in Romania. Ele se afla amplasate diametral opus pe harta Romaniei, unul este in Bihor iar celalalt va fi in Constanta.

Bihor: Compania Parcuri Industriale Bihor SA, subordonată Consiliului Judeţean Bihor, a dobândit titlul de parc industrial pentru un teren de peste 5 hectare, situat pe teritoriul administrativ al oraşului Săcueni, la 46 km de municipiul Oradea.

’’Ordinul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice cu nr. 5732 din 07.08.2018 se referă la o suprafaţă de teren de 5.03 ha, situat la circa 46 km de Oradea şi 5 km de punctul vamal Săcueni-Létavértes. Prin acest ordin se conferă operatorilor economici din parcul industrial dreptul la facilităţile prevăzute de art. 20 din Legea 186 / 2013, privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale şi de art. 456 alin (1) lit. j) şi art. 464 alin (1) lit n) din Legea 227 / 2015 privind Codul fiscal cu modificările şi completările ulterioare în condiţiile respectării unor reglementări europene şi româneşti specifice acestui domeniu’’, se arată în comunicatul de presă emis de CJ Bihor.

Constanta: Un nou proiect, marca Global Vision, va fi transpus în dezvoltarea unui parc industrial modern, în proximitatea portului Constanţa, pe o suprafaţă de peste 100 de hectare. Prin acest proiect, primul pe care compania îl implementează în Regiunea de Sud-Est, Global Vision aduce în economia regională soluţii imobiliare integrate de ultimă generaţie, verificate în cele peste 60 de parteneriate derulate în România.

Sute de investitii industriale sunt monitorizate in fiecare luna de catre IBC Focus. Informatiile pot fi accesate prin platforma de business inteligence: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button