Ghiduri și SfaturiStiri

Plăcile DAVTRAX, pentru un șantier eficient

Accesul în cadrul unui șantier în zone greu de intrat cu utilajele, mlăștinoase sau după ploi torenţiale presupune de multe ori lucrări de epuizment scumpe care în plus blochează și activitatea normală de lucru. De asemenea, calarea macaralelor poate fi dificilă și nesigură pe anumite tipuri de teren unde nu sunt realizate studii clare despre capacitatea de susţinere a terenului și forţa maximă de apăsare care poate fi exercitată asupra solului.

Pentru a reduce toate aceste riscuri, este suficientă utilizarea plăcilor DAVTRAX. Construite din HDPE, ele sunt deopotrivă solide și elastice, suportând sarcini de până la 160 t/mp si asigurând o cale de rulare continuă
și solidă.

Davos Media, producătorul plăcilor DAVTRAX, are o experienţă bogată în domeniu, oferind sfaturi profesionale celor interesaţi în creșterea productivităţii și siguranţei pe șantier cu costuri minime.

Plăcile DAVTRAX de protecţie a solului sunt utilizate pe suprafeţe neamenajate și asigură o distribuţie optimă a sarcinii. Ele sunt folosite ca drumuri temporare, căi de acces pe șantiere, lăţiri de carosabil sau ca suprafeţe de depozitare, dar și ca platformă de lucru sau de calare pentru macarale pe șantierele de construcţii, la pozarea conductelor sau cablurilor electrice de înaltă tensiune.

Plăcile DAVTRAX sunt folosite și pentru protejarea suprafeţelor sensibile, cum ar fi dalele din piatră naturală sau beton, respectiv pistele de atletism de pe stadioane.

Informaţii tehnice
Plăcile DAVTRAX de protecţie a solului se îmbină prin înșurubare, oferind astfel o bună stabilitate pe orice tip de teren, fie că este vorba de un drum forestier, de o stradă temporară pentru accesul pe șantier sau de o platformă de lucru pentru utilaje grele. Prin urmare, rezistenţa solului crește considerabil, se reduce tasarea solului și se evită degradarea acestuia. Datorită profilurilor diferite pe ambele feţe, plăcile de protecţie a solului DAVTRAX, pot fi utilizate în diverse moduri.

Profilul puţin înalt al uneia dintre feţe se pretează în special pentru pietoni, bicicliști, precum și pentru circulaţia autoturismelor. Profilul pronunţat al celeilalte feţe asigură tracţiunea optimă pentru vehiculele grele pe terenuri accidentate.

Plăcile de protecţie a solului sunt montate cu un utilaj de ridicare, suprafaţa zilnică ce poate fi montată de o echipă de 2 muncitori calificaţi fiind de 450 mp.

Logistica

Plăcile DAVTRAX sunt mai ușor de transportat decât majoritatea plăcilor stradale de uz temporar. Astfel, pe camion sau în container pot fi încărcate până la 80 de plăci, aproximativ 600 mp, ceea ce duce la reducerea cheltuielilor de transport.

Oferta de servicii

Produsele și serviciile asigurate de către Davos Media sunt:
– închiriere direct din depozit;
– închiriere, transport, montaj-demontaj
și curaţarea plăcilor, efectuate de către specialiștii
noștri;
– vânzare

Plăcile DAVTRAX sunt utilizate pe orice tip de teren neamenajat și asigură o suprafaţă stabilă de rulare pentru utilaje grele, de pană la 500 tone. Ele se montează ca drumuri temporare de acces și platforme de lucru. În România se pot folosi pentru:
– organizări de șantiere
– căi de acces în șantiere și platforme de călare
– acces pentru lucru la sonde
– instalare stâlpi electrici
– instalări ţevi de transport gaze și petrol
– creare de acces în cadrul evenimentelor în aer liber

Cere o ofertă în formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button