Antrepriză construcții industrialeFurnizori

Energomontaj Grup: Proiecte la cheie, soluții inovative

Energomontaj Grup SRL este o companie cu peste 25 de ani de experiență. Principalele domenii de activitate sunt antrepriza generală în construcții, instalații industriale, centrale termice și de cogenerare și fabricația de structuri metalice, recipienți sub presiune, schimbătoare de căldura, parti cazane.

Oferim soluții la cheie, inovative, și avem capacitatea să acoperim toate fazele unui proiect de la concept și proiectare la execuție. Ne adresăm în special companiilor de producție, combinatelor chimice, rafinăriilor, dezvoltatorilor de parcuri logistice, firmelor de antrepriza generală și investitorilor din sectorul energetic.

Ce tipuri de servicii oferă compania?

  • antrepriză generală în construcții industriale
  • antrepriză generală în instalații industriale: abur, apă fierbinte, condens, vacuum, instalații chimice și petrochimice
  • proiectare instalații industriale
  • proiectare și execuție centrale termice și de cogenerare

Proiecte realizate:

  • Centrale de cogenerare de peste 100 MW în: București, Giurgiu, Făgăraș, Suceava, Bălți rep. Moldova
  • Proiectare și execuție hale industriale pentru Piroux România: total 29.000 mp
  • Execuție unitate de producție piese presate Koskunoz MA Drăgășani 9000 mp
Consultă website-ul Energomontaj Grup pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei

La Energomontaj Grup dispunem de o echipă tânără și dinamică împărțită în 3 divizii: divizia de lucrări mecanice și termomecanice, divizia de construcții și divizia de proiectare.

Obiective pentru anul în curs

Pentru anul în curs ne-am propus o creștere a cifrei de afaceri și continuarea programului de invesții prin extinderea fabricii. Totodată, în 2021 aducem nou și serviciul de fabricare de structuri metalice de înaltă calitate, la capacitate 500 To/lună.

Activitatea companiei în imagini

Solicită mai multe informații despre companie folosind formularul de mai jos sau consultă catalogul de servicii oferite de Energomontaj Grup.Related Articles

Back to top button