Stiri

Evoluția Sectorului Logistic din România și a Pieței Echipamentelor de Manipulat

Sectorul construcțiilor industriale din România este în plină expansiune, cu peste 2298 de proiecte monitorizate de la începutul anului 2023, implicând investiții de 12.93 miliarde de lei. Județul Ilfov conduce clasamentul regiunilor active, iar piața echipamentelor de manipulat a menținut stabilitatea vânzărilor, în ciuda unor provocări. Piața globală a stivuitoarelor este în creștere, estimată să continue până în 2030. Victa.ro oferă un instrument pentru a descoperi principalii jucători și oportunități de afaceri în acest sector.

Expansiunea Sectorului Logistic și Depozitare din România

Sectorul construcțiilor industriale ce includ spații logistice și depozitare din România traversează o perioadă de expansiune semnificativă, cu peste 2298 de proiecte monitorizate de la începutul anului 2023. Aceste proiecte implică investiții considerabile, totalizând 12.93 miliarde de lei.

Județul Ilfov în Fruntea Clasamentului

Județul Ilfov se află în fruntea clasamentului regiunilor active, având cele mai multe proiecte monitorizate de la începutul anului. Această activitate intensă subliniază importanța strategică a Ilfovului în sectorul logistic și depozitare din România.

Stabilitatea Pieței Echipamentelor de Manipulat

Piața echipamentelor de manipulat din România a demonstrat o stabilitate remarcabilă în ceea ce privește vânzările, în ciuda provocărilor legate de întârzierile la livrare și creșterea costurilor. Segmentul principal al vânzărilor a fost reprezentat de echipamentele de depozit, cu un interes crescând pentru tehnologiile Li-ion și soluțiile de automatizare.

Tendințele Pieței Globale

La nivel global, piața stivuitoarelor a atins o valoare de 61,71 miliarde de dolari SUA în 2022, iar estimările indică o creștere semnificativă până în 2030. Această expansiune este alimentată de creșterea economică și progresele tehnologice continue.

Descoperă Oportunități de Afaceri cu Victa.ro

Platforma Victa.ro oferă, de asemenea, acces la proiecte și șantiere în desfășurare din diverse sectoare industriale, inclusiv cele care necesită echipamente de manipulare. Utilizatorii pot explora aceste oportunități de ofertare prin alăturarea la platformă și accesarea informațiilor despre proiectele active.

Pentru mai multe detalii și pentru a descoperi oportunități de afaceri în domeniul construcțiilor industriale din România, vizitați www.victa.ro.

Pentru cei interesați să exploreze piața construcțiilor industriale în special sectorul logistic și depozitare, Victa.ro oferă un instrument util: modulul „Director firme”. Acest instrument permite utilizatorilor să identifice principalii jucători din domeniu, inclusiv:

  • Investitori
  • Arhitecți și proiectanți
  • Antreprenori generali
  • Subproiectanți și subantreprenori
Related Articles

Back to top button