Proiecte și șantiereStiri

Expansiunea celei mai mari companii de retail on-line: Emag investeste intr-un nou spatiu logistic

Dupa investitia inaugurata de Emag la final de 2018 retailerul se afla in curs de dezvoltare a unui alt proiect major industrial ce vizeaza asigurare de noi spatii depozitare, de curierat si anexe administrative. Hala industriala va avea o valoarea estimata de 31 mil de RON si se va desfasura pe o suprafata construita de circa 25837 de mp.

Aflat in prezent in stadiu de amenajare, unitatea a fost edificata pe structura din prefabricate de beton, inchideri tip pereti termoizolanti din panouri. Conform antreprenorului general au fost finalizate elementele de suprastructura si in prezent se efectueaza lucrari intensive la amenajarile interioare.

Conform asistentei de vanzari la santiere VICTA in 2019 au fost identificate 354 de santiere industriale de dimensiuni mari (peste 3.000 de mp construiti fiecare) cu o valoare totala estimata cifrata la de aproape 10 miliarde de RON.

Vrei sa afli informatii despre aceste santiere? Solicita un demo gratuit la VICTA – singura asistenta virtuala de vanzare la santiere!
Related Articles

Back to top button