Stiri

Ce se întâmplă cu piața construcțiilor industriale din Bihor: 113 investiții urmează să se implementeze

Prin intermediul modulului MarketIntelligence, au fost identificate, în ultimele 6 luni, un număr de 113 proiecte din domeniul industrial, finanțate de agenți privați sau prin intermediul finanțării europene, care se aflau în stadii incipiente, de autorizare, proiectare și pentru care se preconizează demararea construcției în perioada următoare. Piața construcțiilor industriale este cel mai bine dezvoltată în județul Bihor, fiind urmată, la nivel național de județe precum Ilfov (66), Brașov (60).

Proiectele industriale regăsite în Bihor au o suprafață totală estimată la 3.63 mil mp și o valoare estimată de 5.10 mld ron. Acestea au preponderent funcțiuni de depozitare (57 investiții) și de spații de producție (37). Cu o reprezentativitate mai redusă se numără însă și halele de tip zoo/bio tehnice (22) și atelierele (11).

La nivelul județului Bihor, domeniul industrial ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește piața construcțiilor, fiind urmat de domeniul de infrastructură (cu 39 de proiecte de investiții în ultimele 3 luni) și domeniul clădirilor rezidențiale private (cu 36 proiecte în ultimele 3 luni).

Vrei să aflii care sunt șantierele industriale care urmează să demareze în Bihor? Testează gratuit www.victa.ro.

 

Related Articles

Back to top button