InfoHaleProiecte și șantiere

Extinderi și investiții în București: Austrotherm România planifică creșterea capacității de producție și depozitare

Sursa: https://www.zhd.ro/

Compania Austrotherm România, subsidiară a grupului austriac cu același nume, care produce polistiren, intenționează să extindă fabrica și spațiul de depozitare din București în următorii doi ani. În ultimii doi ani, grupul a investit peste 25 de milioane de euro în România în proiectele deja finalizate și planurile de extindere continuă. Se dorește o creștere cu 50% a capacității de producție a fabricii din București și extinderea capacității de depozitare.

Compania are patru unități de producție în diferite zone ale țării: București, Neamț, Hunedoara și Arad. În prezent, capacitatea totală de producție a companiei este de 800.000 de metri cubi de polistiren anual.

Austrotherm este prezentă în România de 26 de ani și are planuri de creștere, dar în 2023 intenționează să se oprească cu achizițiile. Compania deține spații de depozitare cu o suprafață totală de peste 50.000 de metri pătrați, inclusiv plat­forme betonate și hale acoperite, în diferite locații.

București: Peste 50 de spații de producție și depozitare în construcție în 2023

Anul 2023 aduce un total de 51 de spații de producție și spații logistice în construcție sau amenajare în județul București. Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere – VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de aproximativ 373.795 mp, cu o valoare a investițiilor, estimata la 1,556.88 milioane lei.

Iată cum arată poziționarea acestor proiecte pe hartă:

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

Surse alternative: https://constructfocus.ro/ și Victa.ro

Related Articles

Back to top button