Stiri

Frisomat Romania lanseaza noul site www.frisomat.ro

Frisomat România, filială a producătorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia, re-lansează noul site www.frisomat.ro.

homepage frisomat

Frisomat România, filială a producătorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia, re-lansează noul site www.frisomat.ro.

”Suntem pe piața din România din 1996, și în fiecare an am ținut să ne respectăm promisiunea de a inova domeniul construcțiilor industriale. Halele Frisomat, construite din oțel galvanizat, după un sistem patentat Frisomat ne-au adus în timp recunoaștere și apreciere din partea clienților la nivel național. Acum este momentul să inovăm și site-ul companiei. Acest pas face parte din strategia noastră de a ne orienta către client și de a face experiența construcției unei hale metalice o poveste reușită” spune Ionuț Rădulescu, Director Comercial Frisomat România.

Noua platformă prezintă în mod extensiv aplicațiile construcțiilor Frisomat, răspunzând la o varietate mare de întrebări preliminare apărute în primii pași pe care orice client îi face în alegerea halei potrivite.

”Acest site face parte dintr-o nouă platformă de comunicare prin care ne îndreptăm atenția spre clienții Frisomat, și spunem povestea noastră prin intermediul poveștilor lor de succes. În cadrul platformei, clienții vor putea afla informații despre structurile noastre și vor face cunoștință cu poveștile de succes ale clienților care au construit deja cu noi.” Spune Csaba Demeter, Responsabil de Marketing.

Frisomat România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat. Datorită standardelor de producție și a sistemului de montaj Meccano, halele Frisomat au o durată de construcție medie de 3-5 săptămâni.

Din 1996, Frisomat România a construit peste 800.000 de metri pătrați de hale. Cele mai cunoscute tipuri de hale sunt Astra, Sigma, Omega, Ceptra și Flatro. Destinațiile halelor sunt de asemenea infinite datorită sistemului modular de construcție. Astfel, o hală Frisomat este potrivită atât pentru producție industrială sau alimentară, servicii, show-room, agricultură, zootehnie, agrement cât și pentru logistică.

www.frisomat.ro

www.facebook.ro/frisomatromania

Despre Frisomat

Frisomat Romania este reprezentata producatorului belgian Frisomat de hale industriale din otel galvanizat ce acopera piata din Romania si din Republica Moldova. Din 1996, Frisomat Romania a construit peste 800.000 de metri patrati de hale pentru agricultura, productie industriala, productie alimentara, service, show-room, logistica, divertisment si zootehnie.
Related Articles

Back to top button