Proiecte și șantiereStiri

Germanii de la Kuka deschid o fabrică nouă în Sibiu. Afla cine este constructorul

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria a semnat unul dintre cele mai mari contracte de închiriere pentru un spațiu industrial din 2017 din Sibiu, cu compania germană Kuka Systems, care își va extinde activitatea în România. Noul spațiu de producție Kuka, de peste 10.000 mp, situat în Network Industrial Park din zona de Est a orașului, este un proiect built-to-suit.

Primul modul de 10.700 metri pătrați, din care peste 8.700 metri pătrați au destinația spațiu industrial și 2.000 metri pătrați sunt destinați birourilor, va fi predat la cheie către Kuka Systems în luna iulie 2018. Investitorul german are în vedere o extindere în aceeași locație cu încă 10.000 metri pătrați, cu predare în 2019, ajungând la o suprafață totală de 20.000 metri pătrați.

Acest proiect este prezentat in detaliu inclusiv cu poze de la santier si cu date de contact de la investitor, proiectant si Antreprenor General in sistemul de vanzari la santiere: www.victa.ro

Antreprenorul general este o firma cu experienta in executia de santiere industriale. Peste 25% din portofoliul lucrarilor sunt din domeniul industrial.

Antreprenoul general se prezinta bine din punct de vedere al indicatorilor financiari:

Fima mai are inca 6 santiere active in derulare conform IBC Focus dintr-un total de 20 monitorizate de consultantii IBC Focus:
Related Articles

Back to top button