Ghiduri și Sfaturi

Cum pot schelele sa solutioneze marile probleme si provocari din constructii?

Cele mai des întâlnite probleme din domeniul construcțiilor

Industria construcțiilor se confruntă în prezent cu multe provocări noi. O problemă frecventă este cea a reparației și construcției de drumuri,
pentru combaterea amenințării de colaps al traficului, deoarece drumurile și podurile din Germania spre exemplu, sunt în stare proastă și trebuie reparate sau reconstruite.

Prima etapă de reparație a drumurilor implică însă multe efecte negative: blocaje în trafic în orașe și regiunile urbane, automobiliști și locatari nervoși, riscuri sporite de accidentare pe șantierele de construcție și nu în ultimul rând întârzieri ale transporturilor și cheltuieli majorate pentru firme, ca rezultat al acestora.

O altă problemă pentru economie este deficitul de locuințe, în special în orașele care au deja o densitate ridicată a populației.

O posibilă soluție ar fi adăugarea de etaje noi. Însă, în afară de neplăcerile cauzate locatarilor și vecinilor în timpul lucrărilor de construcție, clădirile pot suferi avarii, ca urmare a efectelor intemperiilor, în special cele cauzate de ploaie și zăpadă.

O altă provocare întâlnită pe șantierele de construcție este reprezentată de cerințele mai stricte privind protecția mediului. Acestea includ protecția mediului față de emisiile de pe șantier, cum ar fi praful, murdăria și materialele de explodare în timpul lucrărilor de prevenire a coroziunii și chiar după etanșarea zonelor de șantier în timpul lucrărilor de eliminare azbestului

În ultimii ani însă, s-a pus un accent sporit și pe protecția contra zgomotului, deoarece impactul sonor poate duce la o multitudine de riscuri pentru sănătate, începând cu deteriorarea auzului și până la slăbirea sistemului imunitar sau a sistemului cardiovascular. De aceea măsurile de protecție contra zgomotului provocat de aeronave, materialele rulante, traficul industrial și rutier, câștigă importanță din ce în ce mai mare. Acestea se aplică și lucrărilor de construcție temporare. În locațiile din interiorul orașelor, s-au detectat uneori niveluri ale zgomotului de până la 85 dB(A) în locuințele adiacente. S-au pronunțat deja sentințe judecătorești care prevăd că pentru un șantier mare, nivelul acustic nu trebuie să depășească 55 dB(A). Posibilele închideri ale șantierelor determină o creștere și mai mare a costurilor.

Solutiile propuse de Layher: Keder Roof XL, SpeedyScaf și Allround

Folosind sistemele de protecție Layher, puteți crea soluții eficiente pentru protecția necesară pe șantier. Acestea pot include plafoanele casetate și sistemele de lucru Keder Roof XL, indiferent de vreme, care permit finalizarea la timp a lucrărilor sau sistemul de protecție Layher pentru îngrădirea șantierelor de construcții, pentru a proteja structura contra efectelor intemperiilor și pentru a proteja mediul.

(foto: sistemul de lucru Keder Roof XL)

Beneficiul dvs.? Niciunul dintre cele trei sisteme nu include structuri de unică folosință, ci componente standard pe care le puteți calcula ușor în funcție de lista de prețuri Layher transmisă după primirea unei cereri de ofertă și pe care le puteți comanda imediat. Sistemele de schele SpeedyScaf și Allround, cu eficacitate dovedită, sunt folosite ca substructură.

Planificarea este simplificată de documentația tehnică amănunțită, cu instrucțiuni detaliate de asamblare și utilizare, inclusiv tabele de materiale și capacități portante, furnizate în plus față de asistența acordată de inginerii noștri responsabili cu aplicațiile. Câteva componente standard ușoare, tehnologia de îmbinare fără bolțuri și precizia ridicată a montării, asigură asamblarea economică. Acest lucru înseamnă că puteți oferi clienților dvs. soluții eficiente în materie de construcții, pentru provocările curente și puteți deschide noi domenii de activitate și vă puteți găsi noi categorii de clienți.
Related Articles

Back to top button