Stiri

Günther Tore impune un nou standard in domeniul usilor sectionale

În cei zece ani de la înființare, compania Günther Tore Romania a devenit unul dintre furnizorii cei mai respectați în domeniul ușilor industriale și sistemelor de andocare. Pe lângă ușile industriale produse în Germania, reprezentanța locală Günther -Tore completează oferta cu sisteme de andocare Stertil, uși rapide ITW, uși industriale și uși pentru hangare Butzbach, feronerie pentru uși și porți Rolling Center și automatizări de porți şi bariere Came. Calitatea produselor a fost întotdeauna un leitmotiv impus de către Dr. Wolfgang Günther fondatorul companiei-mamă, în 1969.

1

După preluarea în 2013 a fabricii Günther Tore din Neunkirchen de către puternicul grup Alutech, o nouă strategie ia naștere: dezvoltarea segmentului ușilor rezidențiale.

„Suntem astăzi în măsură să furnizăm uși de garaj la un nivel de calitate excepţional cu prețuri adaptate cerințelor actuale ale pieţei. Vom avea cele mai mici prețuri? – Nu. Vom avea prețuri accesibile? – Da. Diferențele de prețuri față de produsele asamblate local sunt acum neglijabile având în vedere importanța unei uși de garaj pentru proiectul unei case. Uşa de garaj ocupă 5-12mp din faţada casei, deci aspectul este important. Uşa de garaj trebuie să se deschidă în fiecare zi de cel puţin două ori, deci fiabilitatea trebuie să fie ridicată. Uşa de garaj trebuie să izoleze termic la fel ca şi peretele garajului, deci izolaţia termică trebuie să fie foarte bună. Grosimea panoului de 45mm a uşii de garaj Günther este în prezent cea mai mare de pe piaţă. Uşa de garaj trebuie să fie etanşă; acest lucru se realizeză cu sistemele de garnituri de presiune şi chedere cu fustă dublă. Uşa de garaj trebuie să reziste şi să funcţioneze cât există casa; arcurile de torsiune sau de întindere sunt garantate pentru 25.000 de cicluri, echivalentul a cca 35 ani de viaţă, în condiţiile unui garaj cu o singură maşină. Uşa de garaj trebuie să se monteze repede şi uşor pentru reducerea costului de montaj. Realizarea cât mai multor etape încă din fabrică (pregăuriri, ancore telescopice, preasamblări, sistem de ridicare) duce la timpi de montaj record. Uşa de garaj trebuie să fie ambalată corespunzător pentru anularea riscului deteriorării la transport.

2

Bineînţeles clientul trebuie să aibă la dispoziţie o varietate mare de design a panourilor de uşă şi a sistemelor de deschidere pentru ca uşa de garaj să se potrivească perfect cu cerinţele arhitecturale ale casei. Cinci tipuri de panouri, nouă culori şi trei tipuri de decor lemn sunt disponibile în gama standard. Arcurile de torsiune sau arcurile de întindere, rabaterea standard sau supraînălţată completează ideea de diversificare pe care o oferim. Pentru garajele duble avem un standard de realizare până la deschideri de 6 metri. La comandă specială putem realiza şi dimensiuni mai mari. O uşă de garaj trebuie să facă faţă unei eventuale umidităţi mai ridicate a garajelor neaerisite. Feroneria din inox în echiparea standard a modelului 45C reprezintă un avantaj competitiv de necontestat. Uşa de garaj trebuie să prezinte siguranţă în exploatare pentru întrega familie. Marcajul CE şi conformitatea certificată a produsului cu normativele europene de siguranţă sunt obligatorii. O uşă de garaj trebuie să fie livrată rapid chiar dacă este un produs realizat la comandă. În prezent timpul de livrare este de 2 săptămâni şi încercăm să îl reducem la o săptămână după jumătatea anului”, a declarat Ştefan Căpăţînă, directorul general al Günther Tore Romania.

4

Toate aceste rigori sunt atinse de noile uşi de garaj secţionale de la Günther Tore, acum la preţuri adaptate perfect cerinţelor pieţei.

Uşile de garaj de la Günther Tore sunt incluse într-un concept nou de distribuţie: programul Rezidenţial, lansat în cadru festiv la Întâlnirea anuală a distribuitorilor Günther Tore, în data de 21 februarie la Bucureşti. La eveniment au fost invitaţi bineînteles şi noii parteneri ai programului Rezidenţial.

 8

Uşile de garaj de la Günther Tore sunt incluse într-un concept nou de distribuţie: programul Rezidenţial, lansat în cadru festiv la Întâlnirea anuală a distribuitorilor Günther Tore, în data de 21 februarie la Bucureşti. La eveniment au fost invitaţi bineînteles şi noii parteneri ai programului Rezidenţial.

Sursa
Related Articles

Back to top button