Proiecte și șantiere

Harta investitiilor industriale din ultima luna

Daca luna mai aduce o crestere de peste 50% a numarului de proiecte inregistrate, raportata la ceeasi perioada a anului precedent, care este aportul constructiilor industriale la aceasta performanta?

Din cele 1900 de investitii monitorizate de IBC Focus in luna mai, 251 au fost proiecte industriale. Desi comparativ cu luna mai 2011, constructiile industriale au inregistrat o crestere de 7,7%, numarul de hale, raportat la total este este unul relativ mic, in conditiile in care in luna precedenta proiectele industriale reprezentau 19% din total, iar acum doar 13%.
Luna mai_campioana cresterii in constructii
Evolutia procentuala a numarului de investitii pe domenii in luna mai – 2012 vs. 2011

Moldova-cod rosu de constructii industriale
Distributia geografica a proiectelor industriale din luna mai afiseaza rapoarte nu foarte dezechilibrate, precum situatia proiectelor rezidentiale. Observam zona de Nord – Est si cea de Sud cu “varfuri” puternice ce depasesc 40 de investitii, in timp ce zone precum Bucuresti si Vest se apropie de borna 20. In total au fost inregistrate 251 de investitii industriale, cu 10 proiecte mai mult decat media lunara inregistrata pana la aceasta data, in 2012. Totusi, numarul de proiecte industriale rapoartat la total este unul relativ mic, in conditiile in care in luna precedenta proiectele industriale reprezentau 19% din total, iar acum doar 13%.

Constructiile industriale prefera Moldova
Constructiile Industriale anuntate in luna Mai 2012, pe regiuni

Doriti sa cunoasteti toate investitiile industriale inca din faza de constructie si proiectare? Click aici pentru a vedea cum va putem ajuta.
Related Articles

Back to top button