Proiecte și șantiereStiri

Ilfov, beneficiarul unui nou parc industrial

Consiliul Judetean Ilfov a transmis pe 21 martie 2019, documentatia necesara pentru demararea unei noi investitii logistice in judet. Pana la data de 15.04.2019 se asteapta oferte de la companiile interesate in vderea atribuirii contractului de proiectare faza studiu de fezabilitate in valoare de 750.000 lei.

Obiectivul general este facilitarea procesului de restructurare economica si intarirea rolului zonei in economia judetului, prin dezvoltarea infrastructurii de sprijin pentru afaceri, promovarea inovarii si utilizarii durabile a resurselor. Atingerea acestui obiectiv va contribui in mod direct la cresterea gradului de accesibilitate a Regiunii Bucuresti-Ilfov prin promovarea dezvoltarii echilibrate, imbunatatirea calitatii si a eficientei serviciilor, reducerea emisiilor de gaze si minimalizarea efectelor adverse asupra mediului. Achizitia serviciilor necesare intocmirii Studiului de fezabilitate reprezinta primul pas in vederea realizarii Parcului Industrial Ilfov.

Obiectivele specifice avute in vedere pentru atingerea obiectivului general sunt:

  • construirea infrastructurii aferente;
  • implementarea unui sistem de urmarire, planificare si management;
  • asigurarea accesului la facilitatile oferite de nodul intermodal ce se va dezvolta in proximitate.

Pentru aceasta procedura, compania castigatoare va avea obligatia sa realizeze: studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic, geologic si geomorphologic, studiu hidraului si hidrologic, studiu de seismicitate si toate documentatiile necesare in vederea obtinerii certificatului de urbanism si a tuturor avizelor si acordurilor necesare.

Pe langa aceasta investitie, doar in ultimele 3 zile au mai fost identificate cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere VICTA 5 santiere industriale in executie sau autorizare astfel:

  • In Stefanestii de Jos, pe strada Sinaia se propune o investitie de extindere hala existenta si construire hala unitate productiva manufacturiera si depozitare mic – gros P+1 Ep Vor exista doua hale de 2000 si repectiv 2500 mp realizate pe fundatii usoare de beton din panori metalice tip sandwich incastrate in fundatie, cu toate dotarile necesare pentru a functiona ca unitate de productie/depozitare. Regim de inaltime P+1 Ep, ambele hale vor fi folosite ca depozite de materiale nepericuloase si nepoluante. In prezent in hala existenta (prevazuta a fi extinsa) se depoziteaza recuzita de la spectacolele unei televiziuni. In cazul in care chiriasul unei hale va opta pentru productie manufacturiera ,va proceda la solicitarea autorizarii de mediu in contul sau. Racordarea la retelele utilitare se va asigura de beneficiar prin racordarea la retelele ce echipeaza in prezent incinta.
  • In Pantelimon pe Bulevardul Biruintei, pe un teren de peste 9500 mp se prevede demararea procedurilor necesare in vederea obtinerii avizelor si autorizatiilor pentru construirea a 2 hale de depozitare, spatii birouri si service auto pentru o companie care activeaza in domeniul transporturilor rutiere de marfuri. Suprafata desfasurata a constructiilor va fi de peste 4500 de mp, structura halelor va fi metalica. Se propun compartimentari interioare din BCA si inchideri si acoperis din panouri termoizolante.
  • Pentru depozitul logistic BUCH 10B si 10D, situat in CT Park Bucharest lucrarile sunt avansate, amenajarile interioare fiind in curs de finalizare. Beneficiarul preconizeaza obtinerea procesului verbal de receptie a lucrarilor in scurta perioada.

Nu rata posibilitatea de a oferta acest santier. Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere
Related Articles

Back to top button