Ghiduri și Sfaturi

HYPERTHERM POWERMAX – tăierea mai apropiată a devenit mai ușoară

Procesul FlushCut™ pentru sistemele Powermax oferă utilizatorilor capacitatea de a tăia materialele mai aproape de bază. Tăierea de aproape pentru îndepărtarea inelelor de ridicare și a altor atașamente se efectua prin tăiere oxigaz sau prin crăițuire cu arc carbon, urmată de o șlefuire manuală intensivă. Consumabilele FlushCut pentru sistemele cu plasmă Powermax oferă un nou proces, mai eficient pentru aplicațiile de îndepărtare.

Designul brevetat al consumabilelor FlushCut vine cu un design unghiular al alezajului duzei, ceea ce permite furnizarea unui arc de plasmă la 45 de grade, practic arcul de plasmă se îndoaie. Acest design unic permite utilizatorilor aparatelor de tăiere cu plasmă posibilitatea de a tăia mai aproape sau la același nivel cu baza, ceea ce reduce semnificativ șlefuirea și oferă oportunitatea de a reutiliza inelele de ridicare, atașamentele și alte suporturi temporare sudate.

FlushCut vs. tăiere oxigaz
• Zona afectată de căldură asociată cu FlushCut este semnificativ mai mică decât zona afectată de căldură asociată cu tăierea oxigaz, ceea ce permite o tăiere mai apropiată și șlefuire mai redusă.
• Din cauza zonei de căldură afectate asociată cu tăierea oxigaz, operatorii trebuie să taie inelul de ridicare sau
atașamentul mai de sus, ceea ce reduce șansele de reutilizare. FlushCut în comparație cu crăițuirea cu arc carbon
• Îndepărtarea prin crăițuirea cu arc carbon a inelelor de ridicare sau a atașamentelor necesită cel puțin două treceri, în schimb, procesul FlushCut necesită numai o singură trecere.
• Procesul de crăițuire cu arc carbon poate forma o denivelare în piesa de lucru, ceea ce impune lucrări de reparații costisitoare și consumatoare de timp.

Cum să asigurăm performanţe optime
Singurul mod de a asigura performanţele optime ale sistemelor de tăiere cu plasmă Hypertherm este utilizarea consumabilelor originale Hypertherm. Consumabilele Hypertherm beneficiază de cele mai noi tehnologii, care asigură îmbunătăţirea performanţelor şi sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate. Hypertherm îşi susţine produsele cu cele mai bune servicii de asistenţă şi instruire în domeniu.

Cele mai înalte standarde de calitate
Procedeele de fabricaţie brevetate HyQ Six-sigma produc piese cu o înaltă precizie pentru a asigura repetabilitatea performanţelor, tăietură după tăietură. Utilizează principii de fabricaţie eficiente, certificate ISO 9001:2000.

Cele mai noi tehnologii
Încă din 1968, Hypertherm a demonstrat că inovaţiile pot reduce costurile tăierii metalelor. Obiectivul companiei este de a dezvolta noi tehnologii, care să îmbunătăţească viteza de tăiere, calitatea marginilor şi durata de viaţă a consumabilelor, atât pentru sistemele Hypertherm vechi, cât şi pentru cele noi.

Cea mai bună asistenţă şi instruire din domeniu
Datorită infrastructurii Hypertherm de asistenţă HySupport™, distribuitorul Dv. Hypertherm este susţinut de profesionişti, experţi în domeniul tăierii cu plasmă. Indiferent dacă se pune accentul pe consultanţă acordată clienţilor, instruire, piese, sau pe asistenţă tehnică, Hypertherm şi partenerii săi au ca scop comun succesul
clienților.

Importanţa calităţii
O durată de viaţă scurtă a consumabilelor reduce productivitatea şi ridică preţul consumabilelor. Pentru anumite funcţii ale consumabilelor, a zecea miime de inch (0,0025 mm) poate determina o diferenţă esenţială în ceea ce priveşte calitatea şi performanţa.
Related Articles

Back to top button