Stiri

In perioada 22-25 februarie gasiti cele mai bune oferte din piata constructiilor la Ambient Construct & Instal!

Targul AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL gazduit de Centrul Expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, targ cu traditie de peste 25 de ani, continua panta ascendenta inceputa in 2014, ultimele 2 editii inregistrand solicitari suplimentare de participare a companiilor din inteaga tara sau strainatate. Au apreciat calitatea firmelor participante vizitatori de specialitate din toate domeniile de interes, incepand de la arhitecti, ingineri constructori, specialisti in instalatii, proiectanti si oameni de santier, pana la publicul larg interesat sa isi renoveze locuinta.

Vino la AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL si vaneaza cele mai bune oferte din piata constructiilor!

In 2017, acest eveniment expozitional si-a diversificat tematica de produse si servicii expuse in precedentele editii astfel incat, pe langa domeniile deja traditionale, si-au anuntat prezenta companii care vor acoperi zone de specialitate precum: sisteme de invelitori, lambriu antichizat, autoutilitare si autoturisme, corpuri de iluminat, analizoare de gaze, contoare, constructii pasive pe structura de lemn, etc.

O alta premiera a actualei editii este expozitia de mobila cu vanzare, gazduita pentru prima data in cadrul acestui targ. Organizatorii au raspuns astfel cerintelor publicului vizitator interesat de mobila, decoratiuni si accesorii, oferite la pret de producator.

60 de companii din Romania, Germania, Belgia, Spania si Italia vor fi prezente la Cluj-Napoca, in perioada 22-25 februarie 2017, la Centrul Expozitional EXPO TRANSILVANIA din Cluj-Napoca, in cadrul celor 3 manifestari expozitionale:
AMBIENT CONSTRUCT – Targ International Specializat în Constructii, editia XXVI
AMBIENT INSTAL/ELECTRIC – Targ International Specializat în Instalatii, editia XXVI
•MOBEX TRANSILVANIA – Expozitie de mobila cu vanzare, care va da ocazia vizitatorilor sa descopere cele mai noi trenduri in materie de mobila, decoratiuni si accesorii.

Eveniment de referinta in domeniul constructiilor si instalațiilor, expozitiile reprezintă punctul de relansare al companiilor de profil pe piață și totodată cel mai bun mijloc de promovare, de stabilire de noi contacte de afaceri, colaborări și parteneriate în vederea extinderii, dar și de informare asupra ultimelor noutăți în domeniu.

Program de vizitare :
22-24 Februarie 2017 orele: 10.00 – 18.00 | 25 Februarie 2017 orele: 10.00 – 16.00

Va invitam sa va numarati printre participantii targului AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL si sa fiti alaturi la celebrarea succesului acestui eveniment expozitional cu o traditie de peste 25 de ani la Cluj-Napoca.
Related Articles

Back to top button