Ghiduri și Sfaturi

Optimizează-ți intralogistica: Still-Dexion – O soluție completă pentru spațiile de depozitare

Ce se întâmplă când utilajele de transport în incintă întâlnesc soluțiile de depozitare și tehnologia?

STILL impresionează la nivel mondial prin dezvoltarea şi producerea de utilaje de transport în incintă de mare calitate, cu propulsie electrică, diesel sau cu gaz carburant – şi asta deja de peste 50 de ani!
DEXION produce și furnizează încă din 1947 o gamă largă de sisteme de depozitare clasice și semi/automate, pentru care oferă consultanță, proiectare, fabricare, montaj și inspecții.

Așadar, când un producător de utilaje de incintă de mare calitate întâlnește un producător și furnizor de top de soluții de depozitare, se obține un sistem inteligent de control al intralogisticii.

parteneriat-still-dexion

Dorința de a crea acest parteneriat al STILL cu DEXION a pornit de la o idee simplă: aceea de a oferi clienților soluții complete, de la etapa de proiectare a halelor, depozitare, dotarea cu echipamente până la etapa de control al flotelor.

DEXION – producător și furnizor de top în soluții de depozitare încă din 1947, aliniat permanent celor mai noi norme de proiectare și legislative, oferă consultanță, proiectare, fabricare, montaj și inspecții periodice/întreținere, pentru o gamă largă de sisteme de depozitare clasice dar și semi/automate, având o echipă experimentată de ingineri proiectanți și de consultanți în vânzări care analizează împreună cu dumneavoastră și propune soluții de depozitare optimizate conform solicitărilor și necesitătilor dumneavoastră specifice.

Soluții de depozitare

Depozitarea mărfurilor pe paleţi este cea mai des întâlnită metodă de a gestiona mărfurile din depozit. Rafturile standard pentru paleţi reprezintă cea mai flexibilă metodă de a depozita marfă paletizată însă poate fi uneori dificil să înţelegem ce alt tip de sistem de rafturi este necesar pentru optimizarea spațiului și eficientizarea activității în depozit, precum și pentru diminuarea costurilor de operare. Oferim o gamă largă de sistemele de depozitare, de la configuratiile standard, simple, până la sisteme complexe, cu elemente de automatizare, ce pot fi configurate pentru a crea soluții adaptate necesităților dumneavoastră atât pentru depozitarea și manipularea paleților cât și a oricăror alte tipuri de produse.

Soluții software

software-stillViitorul intralogisticii îl reprezintă inovația, ajutorul oferit clienților pentru a-și controla mai ușor costurile, a-și eficientiza munca și a-și spori productivitatea. Astfel, prin automatizare, sistemul de gestiune a fluxului de materiale, sistem de asistență a operatorului, STILL oferă aceste soluții.

Consultanță și servicii pentru eficientizarea spațiilor de depozitare

Sistemele de depozitare reprezintă unul dintre elementele cheie în procesul intralogistic. Experţii noştri oferă consultanţă pe înţelesul tuturor clienţilor, parcurgând împreună cu dumneavoastră procesul de amenajare a depozitului, asigurându-se că fiecare soluţie este adaptată nevoilor specifice. Serviciile sunt complexe și complete și cumulează: consultanţă şi vânzări tehnice dedicate, ingineri experţi în proiectare tehnică, analiză logistică, management de proiect, echipe de instalare cu experienţă, inspectori pentru sistemele de rafturi, ingineri de service.

V-am starnit interesul? Aflati mai multe despre parteneriatul dintre STILL si DEXION!
Related Articles

Back to top button