Stiri

Investiție de 12 milioane lei: Compania Almet construiește depozite și clădiri de birouri

Almet, o companie din Bistrița, a dezvăluit planurile de a construi o clădire destinată atât depozitării de mărfuri, cât și birourilor. Echipa Almet din Bistrița își desfășoară activitatea pe Drumul Cetății. Aceeași locație va găzdui și proiectul de construcție, pentru care deja au fost depuse documentele necesare pentru obținerea avizelor.

Suprafața la sol a depozitelor și birourilor va însuma 9.307 metri pătrați. Planurile arhitecților de la Amicii Building au fost elaborate pentru această clădire. Pe lângă depozite și birouri, investiția de 12 milioane lei va include și amenajarea a 67 de locuri de parcare.

Compania Almet, specializată în construcții metalice și componente ale structurilor metalice și proprietatea lui Iacob Alexa, a înregistrat la sfârșitul anului 2022 o cifră de afaceri de 14.198.218 lei și un profit net de 62.702 lei. De asemenea, Iacob Alexa este asociat și cu companiile de construcții Frații Alexa și Almet Business&Co.

46 de proiecte de construcție: hale și clădiri industriale în evoluție.

De la începutul anului, județul Bistrița-Năsăud este martorul demarării lucrărilor pentru un impresionant număr de 46 de proiecte de construcție, cuprinzând atât hale industriale cât și clădiri destinate activităților de birou.

Harta de mai jos ilustrează amplasarea acestora pe întregul teritoriu județului Bistrița-Năsăud:

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

Surse alternative: https://www.transilvaniabusiness.ro/ și https://victa.ro/

Related Articles

Back to top button