Stiri

Sagex Prefabricate: Soluții profesionale din beton prefabricat pentru construcții eficiente și durabile

Sagex Prefabricate reprezintă alegerea ideală în domeniul construcțiilor, specializându-se în producția de elemente din beton prefabricat esențiale pentru proiectele logistice, centre comerciale, hale de producție și depozitare, precum și construcții civile.

Divizia de prefabricate este parte a grupului SAGEX, lider în construcțiile industriale din România cu peste 15 ani de experiență, realizând proiecte de 250 milioane euro și peste 1 milion de metri pătrați construiți. Cu o reputație de excelență și inovație, Sagex Prefabricate este un partener de încredere pentru construcții eficiente și durabile.

Servicii complete pentru succesul proiectelor tale

Sagex Prefabricate pune la dispoziție partenerilor săi o gamă variată de produse și servicii menite să asigure construcții eficiente, productivitate maximă și respect față de mediul înconjurător. Cu o echipă de profesioniști dedicați, punem nevoile clienților noștri pe primul loc și transformăm viziunile lor în realitate. Având o capacitate de producție de 2.500 metri cubi pe lună, fabrica noastră realizează într-un timp record întregul sistem de construcție necesar dezvoltării proiectelor logistice și civile.

Serviciile noastre cuprind proiectare, producție, transport și montaj, oferind un pachet complet pentru proiectele clienților noștri.

Descoperiți portofoliul nostru variat, care include proiecte de succes precum:

Eli Parks Buftea: Proiect de referință ce demonstrează calitatea și angajamentul nostru în dezvoltarea de spații funcționale și moderne.

Depozit Wdp, E-Pantofi, Faza 2: Contribuția noastră la construirea unei infrastructuri logistice eficiente și scalabile.

Gebrüder Weiss, Popești-Leordeni: Parteneriatul cu un lider în logistică pentru crearea de spații adaptate nevoilor lor specifice.

Transan: Realizarea unor proiecte complexe pentru un partener de încredere în distribuția băuturilor alcoolice și non alcoolice.

Logicor Mogoșoaia: Colaborarea de durată cu investitorul Logicolor subliniază abilitatea noastră de a contribui la dezvoltarea unor spații de depozitare de înaltă calitate.

Fiecare proiect reprezentând o poveste de succes în care am contribuit la construirea viitorului.
Related Articles

Back to top button