Stiri

Investitie de peste 130 mil lei: se asteapta oferte pentru pachete de lucrari si materiale

Un cunoscut dezvoltator de spatii logistice si industriale va construi la Craiova un depozit cu o suprafata totala de peste 58 mii mp pentru un retailer din Romania. Proiectul este asteptat sa fie finalizat in al doilea trimestru din 2021, iar investitia se ridica la 33 milioane de euro. Retailerul are incheiat deja un contract de inchiriere pentru 10 ani.

Potrivit informatiilor verificate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vanzare la santiere – VICTA.ro, proiectul se afla in stadiu incipient, in proces de avizare. Pentru executia lucrarilor a fost deja desemnat un antreprenor general.

Depozitul logistic va avea o suprafata cumulata de 58 000 de mp, va fi edificat pe structura din prefabricate de beton, inchideri din panouri sandwich termoizolante anvelopa si invelitoare, si platforme – pardoseli din beton elicopterizat cu strat de uzura din quartz.

Conform reprezentatilor proiectului, se asteapta oferte pentru pachetele de lucrari (subantreprize): infrastructura – terasamente, structura, anvelopare – panouri sandwich, vata bazaltica, tabla, insalatii electrice, sanitare, HVAC, PSI, finisaje, pardoseli industriale – beton elicopterizat, cu materiale de constructie aferente.
Related Articles

Back to top button