Ghiduri și Sfaturi

Aparat de spalat cu presiune Kranzle | XA 17

Revista ETM Test Magazine a testat 8 aparate de spălat cu presiune de la producători renumiți și produsul desemnat câstigător a fost Kranzle XA 17, evaluat ca fiind excelent.

XA 17 are o construcție remarcabilă între design și funcționalitate, ceea ce îl face câștigător din punct de vedere raport calitate – aspect. Motorul cu inducție electrică de 2800 rpm oferă o putere ridicată, ceea ce ajută la aplicații diverse și la un rezultat final ușor de obținut.

Generația de aparate de spălat cu presiune din seria X vine cu un plus, datorită sistemului de schimbare rapidă a lăcilor Quick Change-Click.

Sistemul „Total-Stop” Kranzle oprește motorul la eliberarea declanșatorului, pentru a prelungi durata de viață a pompei și a garniturilor, precum și reducerea consumului de energie.

Aparatul de spălat cu presiune din seria X se livrează cu furtun de presiune, pistol, lance și un cablu de alimentare de 5 metri. De asemenea, dispune de duză Dirtkiller pe sistem Quick-Click, care creează un spray extrem de puternic pentru lucrările de curățare dure.

Acesta este un produs cu o calitate germană recunoscută, care poate fi utilizat în diverse proiecte și care ajută utilizatorul să obțină rezultatul dorit. Ușurința de utilizare și noile tehnologii aduc un plus de valoare aparatului Kranzle XA 17 în fața competiției.

Iți propunem să ne soliciți mai multe informații despre produs și să-l achiziționezi dacă te-a convins că merită să îți fie partener! Pentru aceste detalii găsești datele noastre de contact aici sau poți intra în legătură cu noi și completând formularul de mai jos.
Related Articles

Back to top button