Proiecte și șantiereStiri

Investitii de circa 44 de milioane de euro intr-o noua fabrica din Satu Mare

700 de noi locuri de munca vor fi create in judetul Satu-Mare prin constructia de la zero a unei noi fabrici. Investitiile, care vor insuma circa 44 de milioane de euro, sunt realizate potrivit zf.ro de compania elvetiana Alu Menziken, parte a grupului Montana Tech Components, un gigant specializat in realizarea produselor destinate industriilor automotive si aeronautice.

Pentru aceasta investitie, compania elvetiana, parte a grupului in­dus­trial elvetiano-austriac Montana Tech Components, a primit un ajutor de stat de 20 de milioane de euro.

Ce alte hale se construiesc in judetul Satu-Mare?

Conform datelor centralizate de Victa.ro in perioada 1 ianuarie-28 februarie, in judetul Satu-Mare se afla in derulare in prezent 16 investitii in hale de productie si hale de depozitare. Inainte de executie este constructia unui depozit frigorific cu spatii de birouri din Negresti-Oas, iar in faza de constructie se afla un depozit de cereale cu 4 silozuri de 2500 de tone.

Doresti sa afli informatii despre aceste proiecte sau afisarea pe harta a proiectelor din alte judete? Solicita un demo gratuit!
Related Articles

Back to top button