Stiri

Județul Argeș atrage investiții de peste 451 milioane lei pentru 80 de hale: UKS Stamping va deschide prima sa fabrică din România

Conform informațiilor disponibile pe Victa.ro, în ultimele 12 luni, în județul Argeș există în desfășurare 80 de proiecte de construcții de hale de producție. Valoarea totală a acestor investiții se ridică la sumă de 451.77 milioane de lei.

Printre cele 80 de proiecte de construcții de hale de producție din județul Argeș, se numără și proiectul specific al halei specializată în producerea scaune auto și componente de caroserie.

UKS Stamping deschide drumul investițiilor în infrastructura industrială din Pitești

UKS Stamping va deschide prima fabrică din România, în Pitești, cu o investiție de 10,7 milioane de euro. Fabrica va produce scaune auto și componente de caroserie.

Garanti BBVA a acordat companiei un credit pentru această investiție, evidențiind importanța sprijinirii proiectelor care contribuie la dezvoltarea economică a țării.

UKS Stamping este subsidiara Ucler Kelepce, companie-mamă cu două fabrici în Turcia și clienți notabili precum Adient, Toyotetsu, Toyota Bashoku, Hydac și Stellantis.

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

Sursa articol: https://victa.ro și https://constructfocus.ro

Related Articles

Back to top button