KADRA – invitat special la FORO 2019

Reprezentanții KADRA anunță că au fost invitați la Forumul Internațional al Reputației în domeniul Ospitalității – FORO 2019, în cadrul căruia, Andreea Strugaru, Managing Partner KADRA, a prezentat cum pot fi utilizate soluțiile de inginerie de acces ca tactică de consolidare a reputației în domeniul ospitalității.

“Arhitectura are multe fațete, iar cartea de vizită a unei clădiri este intrarea“ a declarat Andreea Strugaru, în deschiderea prezentării, punând în evidență faptul că soluțiile de acces automat au o importanță majoră, din perspectiva a 4 aspecte vitale pentru un business din domeniul ospitalității: Reputație, Funcționalitate, Siguranță și Design.

Andreea Strugaru, Managing Parter KADRA, a prezentat o serie de proiecte de anvergură, care au atras curiozitatea auditoriului format din arhitecti si manageri de hoteluri, care au fost interesați să folosească de acum încolo soluții de acces automat pentru o mai bună experiență oferită clienților.

Pentru mai multe detalii despre participarea la FORO 2019 și soluțiile integrate de inginerie de acces KADRA, accesați: https://kadra.ro/kadra-invitat-special-foro-2019/

[google-translator]