Ghiduri și Sfaturi

Frigotehnics – solutii optime in domeniul instalatiilor frigorifice

Frigotehnics, companie in plina dezvoltare, ofera solutii in domeniul instalatiilor frigorifice. Aflata pe piata din Romania inca din anul 2004, a devenit in scurt timp un jucator important in industria instalatiilor frigorifice si de climatizare. Astazi, experienta dobandita si calitatea serviciilor prestate ii pozitioneaza in top.

Solutiile oferite de Frigotehnics sunt complete, incepand de la proiectare pana la executie, service si mentenanta. De la supermarketuri, hypermarketuri, depozite, fabrici de medicamente, la companii in industria vinului sau producatori de carne, Frigotehnics a reusit sa satisfaca nevoile clientilor si sa asigure cele mai bune servicii la costuri excelente.

In portofoliul de servicii, Frigotehnics asigura proiectare si consultanta in instalarea HVAC, camere curate, instalatii frigorifice, instalatii electrice, instalatii de stingerea incendiilor.

Servicii de service si montaj sunt asigurate pentru instalatii frigorifice comerciale si industriale, camere frigorifice, camere curate, chillere comerciale si industriale, abatoare, linii de productie. In plus, se ocupa tot ceea ce tine de tablourile alimentare si automatizate: aplicatii comerciale si industriale, camere frigorifice, centrale frigorifice, abatoare si linii de productie.

Acest lucru inseamna ca, in procesul de proiectare, specialistii Frigotehnics vor analiza spatiile si nevoile particulare ale fiecarui client, vor proiecta instalatiile conform conditiilor si nevoilor impuse si vor oferi consultanta in alegerea solutiilor optime. In cazul in care este necesara utilizarea unor anumite echipamente speciale, iar clientii au nevoie de solutii personalizate, profesionistii Frigotehnics stau la dispozitia fiecaruia in parte.

Avand o experienta de mai bine de 10 ani si o echipa de profesionisti in domeniu, procesul de instalare al sistemelor frigorifice se va desfasura corect, astfel incat echipamentele sa performeze la capacitate maxima. In ceea ce priveste serviciile de intretinere, Frigotehnics se afla la dispozitia clientilor non-stop si rapid. Totul pentru a oferi servicii de calitate si de a fi alaturi de parteneri in momentele in care au nevoie.

Ultimul proiect adus in Romania de catre acestia este ClimaCheck, solutia pentru reducerea si optimizarea consumului de energie electrica pentru consumatorii mari din industria racirii si a incalzirii. Climacheck este un dispozitiv care se ocupa de optimizarea consumului de energie electrica si a operatiunilor zilnice ce implica procesele de racire si incalzire. Clientii care folosesc acest dispozitiv reusesc sa-si creasca si sa-si sustina eficienta, fiabilitatea si durata de viata a sistemelor de refricerare, aer conditionat si a pompelor de caldura, prin optimizarea performantelor acestora.

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care Frigotehnics le ofera clientilor ce utilizeaza dispozitivul este amortizarea costurilor de consum. Mai exact, utilizarea zilnica a echipamentelor de refrigerare si de aer conditionat consuma un procent ridicat de electricitate, iar asta, implicit, duce la costuri foarte mari de intretinere. Prin masuratorile realizate de sepecialistii Frigotehnics se pot economisi sune semnificative de bani. Folosirea Climacheck implica monitorizarea si analizarea functionarii instalatiilor si identificarea problemelor care cauzeaza consumuri foarte mari. Odata stabilite problemele, specialistii se vor ocupa de rezolvarea lor. Solutiile oferite de Climacheck maresc considerabil eficienta energetica si economisirea cu pana la 40%.

Alege serviciile Frigotehnics daca iti doresti pentru afacerea ta performanta maxima pentru costuri minime.

SC FRIGOTEHNICS SERV-COM SRL Str. Preciziei, Nr. 17

Oras Magurele, Jud. Ilfov

Telefon: 0730 566 330
Related Articles

Back to top button