Ghiduri și Sfaturi

KRANZLE – APARATE DE SPĂLAT CU PRESIUNE industriale și hobby

Sata Tools TechSRL Ploieşti, reprezentanță la nivel național pentru toate brandurile pe care le deține și distribuie, oferă în cadrul proiectului Smart Quality o gamă diversă de produse profesionale și echipamente industriale, de calitate superioară. Compania face partea din grupul de firme Metatools, ce are o istorie de peste 20 de ani a businessului bazată pe dezvoltări continue și investiții susținute. Profilul proiectului Smart Quality este B2B și oferă soluții inteligente pentru diferite business-uri care urmăresc profesionalismul.

Unul din brandurile pe care proiectul Smart Quality le promovează pe piața din România este KRANZLE, alegerea numărul unu pentru utilizatorii din întreaga lume, care acordă o importanță deosebită calității superioare.

Departamentul de cercetare și dezvoltare lucrează în mod constant pentru inovarea produselor. Compania germană dorește să ofere echipamente profesionale, care să răspundă cerințelor pieței și industriei de curățare. Indiferent dacă este vorba de autoturisme, vehicule de transport sau de vehicule comerciale, agricultură sau animale, industrie și comerț, servicii publice și municipale sau case și șantiere, produsele Kränzle sunt ușor de utilizat, fiabile și durabile.

Aparatele de curățare de înaltă presiune, aspiratoarele industriale și mașinile de măturat reprezintă lumea Kränzle. Fondată în 1974, Kränzle a devenit un lider la nivel mondial al aparatelor de curățat de înaltă presiune.

Kränzle acordă o mare importanță calității ridicate, în ceea ce privește alegerea materialelor speciale pentru pompele sale de înaltă presiune sau a pistoanelor de pompare. Indiferent dacă este vorba de aparate de curățare portabile de înaltă presiune, aparate portabile, aparate de curățat cu apă rece sau cu apă caldă de înaltă presiune sau aparate staționare, opțiunile sunt diverse. Gama de produsele Kränzle poate fi utilizată în industrie, comerț, agricultură și hobby. Mai multe detalii despre produse puteți afla aici à https://www.smartquality.ro/Aparate-de-spalat-cu-presiune-s217.htm?utm_source=advert_article_online_magazine&utm_medium=ad&utm_campaign=Kranzle

1. Aparate de spălat cu apă rece și motor electric                                               

Video*: https://www.youtube.com/watch?v=O6xaWsvbiNo

2. Aparate de spălat cu apă rece și motor termic                                             

Video*: https://www.youtube.com/watch?v=1dGXO-uRJzA

3. Aparate de spălat cu apă caldă                                                                            

Video*: https://www.youtube.com/watch?v=n_9JBQo-MlA

 *sursa YouTube – canal oficial al furnizorului

Bazându-se pe valori cum ar fi calitatea, flexibilitatea și inovația, Kränzle se concentrează asupra dezvoltării ulterioare a companiei și a produselor.
Related Articles

Back to top button