Proiecte și șantiere

Lancetti ridica un centru logistic in Oradea

Compania Lancetti a anunțat că va face o investiţie de 4,500,000 euro pentru amenajarea celui mai modern centru logistic din Oradea, primul realizat cu efort financiar integral românesc.

Investitia a inceput si va dura intre 8-12 luni, iar in prezent se lucreaza la decopertarea stratului vegetal si pregatirea terenului pentru executia lucrarilor.

Conform datelor furnizate de catre IBC FocusRaportul de Investitii– proiectul este localizat pe strada Uzinelor, nr. 76 din Oradea. Centrul logisitic va cuprinde urmatoarele constructii: o hala de depozitare cu suprafata de  10.000 metri patrati, o cladire de birouri cu suprafata construita de 3.000 metri patrari, un service de 1.500 metri patrati si o spalatorie de 1.500 metri patrati.

Centrul va asigura operarea tuturor categoriilor de mărfuri, începând de la cele generale, care nu necesită regim special, continuând cu cele de tipul “frig”, în general produse alimentare, dar nu numai, congelate şi refrigerate, şi încheind cu mărfurile din categoria ADR, cu regim special, cum sunt vopselurile, uleiurile, combustibilii şi alte substanţe periculoase.

 
Related Articles

Back to top button