Ghiduri și Sfaturi

Heras produce porti industriale personalizate

Produsul este comercializat de Americasa, firma care se ocupa cu comercializarea si asigura instalarea  sistemelor complete de imprejmuire, cu aplicatii in cele mai diverse domenii de activitate, care respecta normele europene in ceea ce priveste calitatea, siguranta si durabilitatea. Compania ofera solutii pentru aproape toate domeniile de activitate si anume: rezidential, industrial, civil-comercial, agricol si sportiv.

Poarta culisanta autoportanta iGate produsa de HERAS combina designul deosebit cu rolul sau de securitate. Consola glisanta din aluminiu combina designul inovator cu  posibilitatea de personalizare prin gravarea identitatii sau logo-ului dorit, astfel încât să puteți avea la intrarea în sediul dumneavoastră o carte de vizită unică, ce o sa faca o prima impresie foarte puternica.

Descarca fisa tehnica a produsului de pe Arhispec!

Constructia consolei ofera o lungime libera de 3 pana la 9 metri si o inaltime a portii culisante care poate varia de la 1,5 pana la 2,5 metri. iGate este disponibila cu deschidere spre stanga sau spre dreapta.Related Articles

Back to top button