Stiri

Lidl si Kaufland deschid noi magazine in Bucuresti, dar si la mare

Lidl-si-Kaufland-deschid-noi-magazine-in-Bucuresti--dar-si-la-mareRetailerii Lidl si Kaufland, ambii parte a grupului german Schwarz, deschid joi, 7 august, noi magazine pe piata locala, Lidl in Eforie Nord, iar Kaufland in Bucuresti, potrivit anunturilor celor doua companii.

Odata cu deschiderea magazinului din Eforie Nord, reteaua de magazine de discount Lidl va ajunge la 177 de unitati pe piata locala.

De la inceputul anului, Lidl a deschis alte opt magazine, in Piatra Neamt, Iasi, Arad, Bucuresti, Popesti Leordeni, Craiova si Timisoara, a schimbat locatia unui magazin din Targu Mures si a inchis o unitate din Drobeta Turnu Severin, potrivit Mediafax. Compania a anuntat pentru acest an 15 deschideri, astfel ca va incheia anul cu 183 de unitati.

In aceeasi zi, Kaufland deschide un nou hipermarket in Capitala, in cartierul Bucurestii Noi, ajungand la o retea de 94 de magazine in Romania.

De la inceputul anului, reteaua s-a extins in Oradea, Targu-Mures, Arad si Targoviste. Alte localitati in care vor fi deschise magazine pana la sfarsitul anului sunt Bucuresti, Slatina, Gherla, Bacau si Vatra Dornei, retailerul avand in plan sa incheie anul cu 100 de magazine.

Kaufland a deschis primul magazin in Romania in anul 2005, iar Lidl a intrat pe piata locala in 2010, cand a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Cei doi retaileri au, cumulat, aproape 16.000 de angajati si afaceri de peste 2,5 miliarde euro in Romania.

Sursa
Related Articles

Back to top button