Proiecte și șantiere

MAI 2019: Investitii de 508 milioane de RON in domeniul Industrial pentru judetul Cluj

In luna mai, la nivelul judetului Cluj, cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere VICTA au fost identificate 30 de santiere, a caror valoare cumulata este de 508.27 milioane de RON. Suprafata desfasurata a santierelor depaseste 170000 mp.

Printre cele mai mari lucrari pentru care se cauta antreprenori se numara si:

  • Hala de productie mic mobilier si componente P+1E. Terenul de studiu are 23200mp, este compus din 3 parcele ce urmeaza a fi comasate, conform C.F. 54609, 54604, 54430, si este proprietate privata a firmei figurand juridic ca teren arabil, intravilan, conform C.U.52/27.02.2018. Destinatia stabilita prin PUG este de zona cu unitati industriala si depozitare P, cu functiuni conexe cum ar fi servicii sau comert. Conform planului de situatie, terenul are front la strada secundara, drum de pamant, in proprietatea primariei, 217,6ml, in imediata apropiere a strazii principale E81. Momentan pe teren nu se afla nimic construit, iar in zona se mai gasesc hale cum ar fi Bifcom, Plantextract, sau pensiunea Bonanza.  Pe teren trece linia LEA 20kV unde se vor respecta limitele restrictive. Inaltimea maxima a cladirilor nu va depasi 15m la cornisa, respectiv S+P+3. Se admit nivele partiale, cu conditia incadrarii la inaltimea cornisei. Aspectul cladirilor va fi unul cu specific industrial, cu material sincere, fara pastise ale stilurilor istorice.
  • Hala productie si depozitare preparate carne. Proiectul presupune construire hala de productie si depozitare preparate carne, platforme betonate, parcaje, drumuri de incinta, imprejmuire, utilitati. Prin PUZ se studiaza o suprafata de teren de 21.604 mp din care, corespunzator obiectivului de investitie propus, se identifica: Subzona AI – Industrie alimentara –15.767 mp; POTmax. = 30%; CUTmax. = 0.9.
  • Centru regional: 2 hale depozitare si extindere – Hub Fan Courier. Prin proiect vor fi edificate 2 hale si o extindere pe o suprafata construita de 11 294 de mp, pe structura metalica si cu inchideri din panouri sandwich. Suprafata amplasament 48.867 mp; Suprafata cladirii propuse 11.294 mp (cele doua hale+extindere); Suprafata zonei dalate pentru acces carosabil, pietonal și parcaje 14.385 mp; Zone amenajate de parcare 68 locuri pentru parcare autoturisme, 14 locuri parcare; tiruri, 6 locuri pentru parcare camioane.

Acestea sunt doar 3 din cele 30 de investitii care in prezent asteapta oferte pentru antrepriza. Nu rata posibilitatea de a oferta toate aceste santiere. Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.
Related Articles

Back to top button