Stiri

Analiza gratuită: Milionarii în construcții din Bihor

Milionarii în construcții din BihorJudețul Bihor se mândrește cu un total de 37 de companii care au statutul de antreprenor general și care au reușit să înregistreze cifre de afaceri de peste 1 milion de EUR în anul 2017.

Aproape 800 de investiții au fost identificate în cursul anului 2018 de către echipa IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România. La nivel de

Județul aflat la granița cu Ungaria reușește să surprindă industria construcțiilor și să concentreze o mare parte din investițiile anunțate la nivelul zonei de Nord-Vest. Conform studiilor IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, prin intermediul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere – VICTA, pe parcursul primelor 5 luni a fost identificat un număr total de aproape 800 de investiții.

La nivel de concurent principal în imediata apropiere identificăm județul Cluj, în timp ce la polul opus se află județele Sălaj sau Satu Mare cu de 4 ori mai puține investiții și Aradul aflat la aproape jumătate din cifra totală a Bihorului. În ceea ce privesc valorile proiectelor anunțate, Bihorul se mândrește cu un total estimat de peste 5 miliarde de lei investiți în șantierele identificate de consultanții IBC Focus.

Domeniul industrial atrage cele mai multe investitii

Așa cum indicau și cifrele din statisticile anuale și trimestriale Construct Intelligence, Bihorul a devenit un magnet pentru investițiile industriale. Astfel, la nivel de județ, cele mai multe proiecte sunt de tip industrial, urmate de cele rezidențiale private (de tip blocuri și ansambluri rezidențiale medii) și de cele de infrastructură.

La polul opus se regăsesc domeniile Medical & Științific și Utilități, care, din păcate, nu s-au bucurat de un interes la fel de sporit din partea investitorilor.

Mai multe informații despre piața construcțiilor și investițiilor din Bihor sunt disponibile în analiza realizată de IBC Focus. Concluziile acestui studiu țintesc către nevoia de informare și educare cu privire la situația actuală a domeniului construcțiilor din România. Analiza completă poate fi solicitată GRATUIT contactând consultanții IBC Focus!
Related Articles

Back to top button