Ghiduri și SfaturiStiri

Motiveaza-ti angajatii si partenerii cu multiplele beneficii aduse de produsele SODEXO

Sodexo este partenerul strategic al companiilor si organizatiilor, creand, implementand si administrand o gama cuprinzatoare de solutii pentru imbunatatirea Calitatii Vietii, care te ajuta  sa iti motivezi angajatii si partenerii, sa iti sporesti performantele si sa atragi cei mai buni angajati prin pachete salariale competitive.

Ce oferim si care sunt produsele noastre:

  • Beneficii pentru Angajati: tichete si carduri de masa Gusto Pass si carduri pentru sport 7card, tichete de cadou Cadou Pass, tichete de cresa Primul Pass, vouchere de vacanta Turist Pass.
  • Programe de Incentivare: tichetele de stimulare si recunoastere Smart Pass si programe de stimulare si recunoastere IncentiWise.
  • Beneficii Publice: solutii pentru desfasurarea programelor de asistenta sociala: tichete sociale Viva Pass si tichetele sociale pentru gradinita Social Pass.

Tichetele de masa reprezinta unul dintre cele mai populare beneficii acordate in Romania.  Multe companii private aleg sa ofere aceste beneficii angajatilor, datorita numeroaselor avantaje cu care vin la pachet, atat pentru companie, cat si pentru angajati:

  • tichetele de masa Gusto Pass, fie pe suport de hartie, fie in format electronic (card de masa), beneficiaza de 100% deductibilitate si exceptare de la plata taxelor salariale, fiind cel mai raspandit beneficiu extra-salarial.
  • comparand acordarea tichetelor de masa cu acordarea aceleiasi sume in bani, tichetele de masa aduc companiei tale o economie de 32%, iar angajatilor o putere de cumparare cu 48% mai mare.
  • cu tichetele de masa Gusto Pass, angajatii tai pot lua zilnic masa in numeroase locatii sau pot achizitiona produse alimentare, Sodexo avand cea mai larga si diversificata retea de magazine, restaurante si locuri de luat masa din intreaga tara (aproximativ 67.000 de locatii). Valoarea maxima a unui tichet de masa ajunge pana la 15.09 lei/zi lucrata/angajat.

Tot mai multe companii aleg sa ofere acest beneficiu sub forma de card de masa. Cardul de masa Gusto Pass reprezinta o forma moderna de a acorda tichetele de masa angajatilor tai, cu aceleasi avantaje fiscale pentru compania ta: 100% deductibilitate si exceptare de la plata taxelor salariale. Sistemul de carduri de masa Gusto Pass poate fi implementat in orice companie, indiferent de domeniul de activitate, numarul de angajati sau gradul de raspandire a acestora in tara.

Comparativ cu tichetele de masa pe suport de hartie, cardul de masa Gusto Pass reduce efortul logistic in compania ta (de exemplu, nu mai este necesara distribuirea tichetelor in companie sau catre diverse filiale). De asemenea, cardul de masa Gusto Pass nu impune cheltuirea unei sume minime; angajatii au posibilitatea de a-l utiliza pentru suma exacta de care au nevoie.

Pentru aflarea soldului disponibil pe cardul de masa Gusto Pass si a tranzactiilor efectuate, beneficiarii au la dispozitie, gratuit, platforma  www.cardsodexo.ro si aplicatia de mobil Card Sodexo Romania (disponibila gratuit atat in Google Store, cat si in App Store)

Cardul de masa functioneaza in sistemul Mastercard si are optiunea contactless.

Gasesti mai multe detalii despre cardul de masa si poti cere o oferta pe www.gustocard.ro.

Un alt beneficiu extra-salarial foarte apreciat atat de catre companii, cat si de angajati sunt tichetele Cadou Pass. In prezent, tichetele cadou in cuantum de pâna la 150 de lei per eveniment oferite angajatilor si copiilor minori ai acestora, beneficiaza de deductibilitate si exceptare de la plata taxelor si impozitelor. Cele mai multe companii care isi recompenseaza angajatii cu tichete cadou ofera valoarea maxima deductibila.

Sodexo este emitentul de tichete cadou cu cea mai mare retea nationala in care acestea pot fi utilizate, cu 67.000 de magazine partenere, profilul acestora variind de la magazine electro-IT, librarii, magazine de bijuterii si accesorii, birotica, jucarii, obiecte vestimentare etc., pana la farmacii, supermarketuri si hipermarketuri.

Printre comerciantii la care pot fi folosite tichetele Cadou Pass de la Sodexo se numara: Flanco, Media Galaxy, Altex, Inmedio, Carturesti, Humanitas, Cellini, Swarovsky, Diverta, Noriel, Toyplex, Otter, Ecco, Aldo, Guban, Bata, Sensiblu, Help Net, Dona, Catena, Lidl, Mega Image, Carrefour, Kaufland, Penny etc.

Incepand cu luna aprilie 2017, poti plati cu tichetele Cadou Pass si Smart Pass de la Sodexo si in showroom-urile eMAG din tara.

  • Citeste mai multe despre tichetele Cadou Pass aici.
  • Poti cere o oferta personalizata aici.Related Articles

Back to top button