Stiri

O hală de pe fosta platformă industrială Tractorul s-a transformat în showroom pentru un important producător de ferestre

O hală foarte veche din cadrul fostei platforme industrale Tractorul Braşov a fost transformată complet într-un nou spaţiu de birouri cu showroom pentru producătorul de fereste de mansarda Velux, care şi-a mutat în acest an sediul de la Cluj la Braşov.

Hala care a devenit noul sediu Velux Romania face parte din amplul proiect de regenerare Coresi Business Park care a transformat platforma industrială Tractorul într-un parc de business pentru importante companii internaţionale şi locale.

„Pentru noul birou cu showroom, am pornit de la ideea pe care am susținut-o mereu: orice spațiu se poate reinventa la nesfârșit. Așa am văzut potențialul de amenajare și am dat valoare unui spațiu foarte vechi și degradat. Este vorba despre o veche hală industrială, care în trecut era recunoscută drept <biserică> – din cauza acoperișului sub formă de cupolă. Noul interior, a cărui amenajare a fost o adevărată provocare, este manifestul nostru pentru un spațiu de locuit sănătos, plin de lumină naturală și aer proaspăt. În calitate de lideri de piață, setăm astfel noi standarde și ne reinventăm, printr-un nou concept de birou și de showroom care pune în practică valorile grupului: dedicația, respectul reciproc, îmbunătățirea permanentă, ințitativa locală, sincronizarea”, spune Noemi Ritea, director general VELUX România.

Cea de-a doua fază a Coresi Business Park Brașov cuprinde trei clădiri moderne de birouri de clasă A, cu regim mic de inăltime (P+3E/4E), ce cumulează 25.000 mp. În prezent, este în construcție cea de-a treia clădire, N2, de 8.500 mp, ce urmează a fi livrată în intervalul aprilie-august 2018. Solicită un demo gratuit pe Victa.ro pentru mai multe informaţii despre acest proiect.

Sursa foto şi articol: constructiv.ro
Related Articles

Back to top button