Proiecte și șantiereStiri

Oferteaza acum! Proiectare si antrepriza pentru o baza agricola

Siloz

Proiectul ce urmeaza a fi realizat in judetul Constanta include realizarea a 6 silozuri cu capacitate totala de 10200 t, construirea unei hale de 1000 mp (50×20) mp, laborator, cantar pod bascula, remiza si imprejmuire teren. Investitia a fost inclusa in cel mai recent raport IBC Focus, 150 de investitii agroozootehnice.

Ferme

Beneficiarul intentioneaza sa demareze lucrarile la mijlocul verii. Acesta a precizat ca in prezent se afla in discutii cu cateva firme de proiectare pentru realizarea proiectului tehnic (fundatii, rezistenta, hala), insa nu a luat inca o decizie. Pe adresa dansului de email se pot transmite in aceasta faza oferte atat pentru proiectare, cat si pentru executie. In ce priveste silozurile, dansul doreste colaborari cu firme specializate in astfel de lucrari (proiectare, furnizare si montaj silozuri). Valoarea lucrarilor este estima la 2,7 mil lei.

Cereti acum detalii despre Raportul Fermelor si Spatiilor Agrozootehnice – in care primiti date de contact complete, detalii verificate telefonic sau la locatie despre fiecare investitie!  Click aici.

ImagineFerm

 
Related Articles

Back to top button