Stiri

Numarul vizitatorilor la Demo Metal a crescut cu 32% comparativ cu editia anterioara

DM

București – 4 iunie 2014: Demo Metal, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de prelucrare a metalelor, anunță la încheierea ediţiei 2014 o creștere de 32% a numărului de vizitatori specialiști și o suprafață expozițională totală de 5.300 de metri pătrați, mai mult cu 10% comparativ cu ediția din 2013.

Timp de patru zile, între 28 si 31 mai, vizitatorii Demo Metal au putut urmări în lucru echipamente, scule si accesorii, soluții software dar și oferte educaționale ale companiilor din industria prelucrării metalelor. Tematica expoziției a acoperit domenii strâns legate precum materii prime şi semifabricate, mașini-unelte pentru debitare și prelucrări prin așchiere, utilaje pentru prelucrarea tablelor, lubrifianți, echipamente de spălare și finisare a pieselor, soluții tehnice pentru tratamentul suprafețelor, aparatură de măsură și control, precum și echipamente pentru sudură și consumabile.

1
“În calitate de organizatori ne bucurăm foarte mult că Demo Metal prinde avânt și că este recunoscut de către participanți drept evenimentul de specialitate al industriei de prelucrare a metalelor în România,” a declarat Camelia Buda, General Manager al EUROEXPO, una din cele două companii co-organizatoare ale Demo Metal. “Numărul în creștere al vizitatorilor și suprafața expozițională mai mare ca anul trecut sunt dovada că Demo Metal este corect poziționat pe piață și că răspunde unei nevoi concrete a mediului de afaceri pentru o expoziție dedicată acestei industrii,” a adăugat Camelia Buda.
2
“Ca inițiatori ai conceptului şi proiectului Demo Metal, o parte a platformei de comunicare dedicată industriei de către Tehnic Media, ne-am bucurat de gradul ridicat de adoptare a conceptului şi de numărul mare al companiilor importante din domeniul prelucrării metalelor prezente la această ediţie.” a declarat Onuț Iliescu, Director Tehnic Media și Redactor Șef al revistei Tehnică și Tehnologie. “Faptul că anul acesta la Demo Metal numărul vizitatorilor a fost în creștere, printre ei numărându-se şi reprezentanți ai unor noi companii pe piața de profil, reprezintă pentru noi un semnal că industria este într-o evoluţie continuă, reper extrem de pozitiv pentru viitor,” a adăugat Onuț Iliescu.

Unul din principalele puncte de atracție ale expoziției a fost prezența, în premieră pentru o expoziție din zona Europei de Est, a unei linii de producţie care a demonstrat procesul complet de fabricaţie a unui reper demonstrativ specific industriei auto – de la scanarea 3D la controlul de formă și rugozitate.

“Prin asamblarea liniei am dorit sa demonstrăm în primul rând faptul că aceste echipamente pot constitui o opțiune investițională viabilă pentru companiile mici și mijlocii din industria românească,” a declarat dl. Ferry Grinberg, CEO al GreenBau Tehnologie, companie care a coordonat activitățile de asamblare a liniei tehnologice. „În al doilea rând, am dorit ca vizitatorii noștri să poată vedea cu proprii ochi procesele tehnologice și operațiunile pe care echipamentele din linie le pot efectua. Mă bucur că am putut face acest lucru la Demo Metal,” a adăugat dl. Ferry Grinberg.

3 “Organizare foarte bună, promovare – de asemenea excelentă, flux de vizitatori neașteptat de bogat. Putem spune că ne-am atins obiectivele fixate anul acesta pentru participarea la Demo Metal,” a declarant Dragoș Tilina, Șef Birou Marketing – Dezvoltare în cadrul Spectromas, una dintre companiile expozante.

„Începând din 2009 și până acum, cred ca ediția Demo Metal de anul acesta este cea mai bună ediție de târg de specialitate la care am participat ca expozant,” a declarat dl. Giovani Vasiliu,  Director General al Leadertech Consulting, companie prezentă pentru prima dată la Demo Metal în calitate de expozant. “Cand am luat decizia să participăm am analizat calitatea clienților, perioada târgului, costurile și expunerea mediatică de care am putea benefica în calitate de expozant. La toate aceste capitole Demo Metal a ieșit pe plus,” a mai adăugat Giovani Vasiliu.

Bogdan Cautișanu, director general al CAUTIS, a declarat despre participarea companiei la Demo Metal 2014: “Pot spune că sunt extrem de plăcut surprins. Datorită specificului expoziției am avut contacte directe, de specialitate. Ținând cont de succesul de anul acesta, suntem ca şi decişi că vom participa și la ediția următoare, aproape sigur cu un stand de mari dimensiuni. Toate utilajele vândute în România sunt vândute din experienţa noastră în urma expunerii într-o expoziție sau un showroom. Demo Metal este o oportunitate excelentă pentru noi din acest punct de vedere.”

Demo Metal, unica expoziție din România dedicată exclusiv industriei de prelucrare a metalelor, are ca obiectiv principal conturarea priorităţilor profesionale şi de afaceri ale specialiştilor şi managerilor companiilor din industria românească de specialitate.  
Related Articles

Back to top button