Proiecte și șantiereStiri

Oferteaza acum servicii de antrepriza generala pentru 3 proiecte industriale cu valoare de 419 mil de RON

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, zona de Nord-Vest a generat pe parcursul ultimelor 3 luni de zile cel mai mare numar de santiere industriale. Astfel au fost identificate un numar total de 278 de santiere, care insumeaza o suprafata construita cumulata de 611.812 mp si o valoarea estimata care se cifreaza la peste 1,39 mld de RON.

Iata 3 astfel de proiecte importante care asteapta oferte pentru servicii de antrepriza generala:

Ferma pui de carne – 360.000 capete, in Salonta, judetul Bihor – Proiectul se ridica la o valoare totala estimata de 29.98 mil RON, avand o suprafata de 24985 de mp. Beneficiarul proiectului a informat echipa de cercetare IBC Focus ca proiectul se afla in prezent intr-un stadiu incipient, fiind in stadiu de autorizare. Acesta este interesat sa primeasca in prezent intentii de colaborare in vederea deschiderii discutiior aferente pentru servicii de antrepriza generala si materiale de constructii aferente. Beneficiarul mai dezvolta si alte proiecte similare.

Hala depozitare si productie P, cu sediu administrativ P+1E, in Juc-Herghelie, judetul Cluj – Proiectul se ridica la o valoare totala estimata de 17 mil RON, avand o suprafata de 14.290 de mp. Beneficiarul investitiei a mentionat faptul ca proiectul asteapta eliberarea autorizatiei de constructie, orizontul de timp estimat pentru obtinera tururor aviyelor fiind de 4 luni. In perioada urmatoare se vor putea initia discutiile pentru servicii de antrepriza si materiale de constructi.

Fabrica de produse absorbante si igienico–sanitare de larg consum, in Catcau, judetul Cluj – Un nou proiect industrial in valoare de 372 mil RON se pregateste in judetul Cluj pe o suprafata de aproximativ 50.000 de mp. Conform beneficiarului, in prezent se lucreaza la intocmirea documentatiei necesare (faza DTAC) in vederea obtinerii avizelor finale. Beneficiarul este interesat sa initieze discutii pentru stabilirea constructorului care sa se ocupe de serviciile de antrepriza generala.

Vrei sa ofertezi aceste 3 proiecte ? Solicita acum un demo gratuit: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button