Proiecte și șantiereStiri

Se cauta servicii si materiale pentru o noua fabrica de piese metalice in Prahova

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou proiect la care se propun lucrari de construire Fabrica de piese metalice si subansamble componente din metal pentru utilaje cu spatii de birouri P+1E. Proiectul vizeaza infiintarea unui nou amplasament de productie pentru fabricarea de piese metalice si subansamble componente din metal pentru utilaje utilizate in industria extractiva petroliera, iar valoarea ajutorului de stat aprobat este de 7,67 milioane de lei.

Perioada de implementare propusa este: martie 2019-martie 2020. Totodata, potrivit asistentei de vanzari la santiere VICTA, investitia din Aricestii Rahtivani, va avea o suprafata construita desfasurata de 3.050 mp, avand urmatoarele functiuni:

  • Spatiu productie cu o suprafata de cca.  1.578  mp, pentru amplasarea utilajelor de productie ce vor fi achizitionate pe proiect (centrul de prelucrare, strugurile verticale, centrul de frezare, masina de 3D control calitate).
  • Spatiu de depozitare, cu o suprafata de cca. 500 mp, pentru depozitarea in interior de materie prima.
  • Spatiu cu caracter social, cu o suprafata de cca 250 mp, pentru vestiare, grupuri sanitare.
  • Spatiu administrativ cca. 623 mp vor fi destinati pentru birouri dedicate personalului indirect productiv
  • Sistem constructiv si de finisaj
  • Hala de prelucrare piese metalice: Cadre din beton armat prefabricat, fundatii si placa pe sol beton armat, invelitoare din tabla cutata, asezata pe pane din beton armat prefabricat, cu termoizolatie din vata minerala bazaltica si hidroizolatie membrana tpo.
  • Cladire administrativa – Cadre din beton armat prefabricat, fundatii si placa pe sol beton armat Invelitoare din tabla cutata, asezata pe pane din beton armat prefabricat, cu termoizolatie din vata minerala bazaltica si hidroizolatie membrana tpo.

Conform beneficiarului proiectul se afla intr-un stadiu incipient, fiind in curs de avizare. Dansul este interesat sa primeasca intentie de colaborare in vederea unei discutii ulterioare mai ample pentru antrepriza generala si materiale de constructie aferente.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro
Related Articles

Back to top button