Proiecte și șantiere

Oferteaza constructia a 3 hale care isi cauta antreprenor

Doar saptamana aceasta, asistenta de vanzari la santiere Victa.ro, a identificat deja informatii noi despre 62 de proiecte din domeniul industrial, iar dintre acestea, am selectat 3 investitii care doresc sa primeasca in perioada urmatoare oferte pentru antrepriza:

1. Constructie hala cu regim de inaltime parter in jud. Constanta

Conform beneficiarului lucrarile nu au inceput, in prezent sunt in faza de documentatie. Se aspteapta emiterea AC ca sa poata demara lucrarile. Proiectul presupune o hala cu regim de inaltime parter si suprafata de 200 mp. Ofertele pentru antrepriza si materiale de constructie se pot trimite pe email.
Afla de la Victa informatii despre acest proiect.

2. Constructie complex procesare legume si silozuri de depozitare in jud. Bihor

In momentul de fata se lucreaza la documentatia tehnica a proiectului. Se lucreaza pentru eliberearea P.U.Z-ului si se preconizeaza faptul ca undeva in cursul lunii martie se va emite si autorizatia de construire. Dupa Proiectul poate fi contactat pentru oferte de antrepriza incepand cu luna martie.
Afla de la Victa informatii despre acest proiect.

3. Constructie hala de productie in jud. Bistrita-Nasaud

Beneficiarul a mentionat ca a primit finantare prin programul Start Up Nation. Dansul asteapta sa primeasca oferte pentru proiectarea si executia halei. Dansul a mentionat ca, prin aceasta finantare, firma ce executa lucrarea trebuie sa fie aceeasi cu cea de proiectare. Suprafata vizata este 120 mp (16 x 8), cu inaltimea la streasina de 4 m. Optim este ca in oferta sa se specifice numarul de inregistrare si sa apara stampila societatii.
Afla de la Victa informatii despre acest proiect.
Related Articles

Back to top button