Stiri

Oferteaza materiale pentru o hala industriala din Brasov

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere – VICTA, am identificat un santier din judetul Brasov care are nevoie de oferte pentru structura metalica, panouri sandwich, intstalatii electice si usi industriale. Investitia prevede construirea unei hale industriale pentru productie elemente de rostogolire si o cladire anexa in incinta fabricii.

Valoarea proiectului se ridica la peste 29 milioane lei, iar suprafata ocupata este estimata la peste 24 mii mp. Potrivit beneficiarului, lucrarile la fundatie urmeaza sa inceapa in cursul lunii martie.

Potrivit documentatiei proiectului, pe intreaga suprafata se prevad urmatoarele:

  • Hala industriala 9 (BA-9), formata din zona tratament termic (BA-1), zona de productie (BA-2) si zona de spatii sociale, spatii tehnice si birouri, din cadrul halei, in regim de înălțime P+E, suprafata 23.250 m2
  • Anexa tehnica (TA-3), care are rol de spatii tehnice aferente utilajelor tehnologice pentru producerea de utilitati necesare cladirii BA-9 (emulsie, ulei, agent termic apa calda, agent termic apa racita, aer comprimat, apa deionizata), suprafață 1630 m2, parter si etaj tehnic local.
  • Depozit de propan: Propanul va fi depozitat pe platforma noua, platformă tehnică deschisă, situată în afara Halei 4, între Anexa tehnica (Blocul termo-energetic TA3) și bazinul de absorbție ape pluviale. Suprafata platforma betonata propan 57 m2.
  • Alei si platforme: 4212 mp.

Esti interesat sa ofertezi acest proiect? Apeleaza la VICTA.ro
Related Articles

Back to top button