Stiri

Oferteaza servicii de antrepriza si materiale de constructii pentru un parc logistic

Judetul Dambovita va gazdui un nou parc industrial ce se va intinde pe o suprafata de peste 30 mii mp, cu o valoare estimata la peste 36 mil lei. Proiectul presupune realizarea de hale de productie si depozitare cu spatii administrative.

Potrivit VICTA.ro – singura asistenta virtuala de vanzare la santierele din Romania, beneficiarul este in prezent in asteptare de oferte pentru servicii de antrepriza si materiale de constructii aferente. In necesarul de materiale se regasesc: otel-beton, beton, cofraje, hidroizolatii speciale, prefabricate de beton – structura, panouri sandwich termoizolante, instalatii electrice, saniatre, climatizare, pardoseli si usi sectionale industriale.

Investitia se afla momentan in stadiu de autorizare, astfel deciziile privind serviciile si materialele necesare pentru acest proiect se vor lua in ultimul trimestru al anului curent.

Acest santier este doar unul din cele 430 de proiecte industriale identificate si monitorizate cu ajutorul VICTA.ro in ultimele 30 de zile. Iata cum arata distributia pe judete a tuturor proiectelor industriale din perioada analizata:

Ofertezi produse destinate domeniului si vrei sa descoperi datele de contact ale beneficiarilor? Solicita acum un demo GRATUIT la VICTA!
Related Articles

Back to top button