Stiri

P3 Logistic Parks a încheiat în primul trimestru tranzacții pentru peste 35.800 mp

În primul trimestru al acestui an, P3 Logistic Parks a încheiat în România tranzacții pentru peste 35.800 de metri pătrați de spații logistice și de birouri. Mai mult de 36% din totalul tranzacțiilor sunt prelungiri ale contractelor existente.

curierulnational.ro

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Am încheiat primele luni ale anului într-o notă pozitivă și mă bucur să văd că nu doar rata de retenție a clienților este de 100%, ci și că eforturile noastre de a implementa noi facilități în parc sunt foarte bine primite. Sunt rezultate bune, care ne dau încredere și ne încurajează să continuăm demersurile pentru consolidarea și diferențierea activului existent, atât prin noi servicii, cât și prin integrarea de elemente sustenabile care să conducă la îmbunătățirea experienței de lucru pentru toți chiriașii noștri și angajații lor.”

Datorită poziționării strategice și a complexității serviciilor și facilităților oferite, P3 reușește să atragă anual noi clienți care aleg să își stabilească hubul de distribuție în perimetrul parcului. De asemenea, dezvoltatorul dorește să accelereze procesul de decarbonizare a sectorului industrial-logistic prin promovarea și integrarea de elemente sustenabile.

Compania investește constant în consolidarea serviciilor și modernizarea spațiilor existente. Așadar, 90% din portofoliul local al dezvoltatorului este echipat cu tehnologie de iluminat LED, iar în prezent sunt în curs de implementare o serie de proiecte pentru eficientizarea consumului de apă și gaze în interiorul clădirilor. Mai mult, P3 a inaugurat recent în cadrul parcului de la km 13, A1, primele două stații de încărcare fast-charge pentru vehicule electrice.

P3 România își propune să rămână unul dintre cei mai dezirabili proprietari și manageri de spații logistice din București. P3 Bucharest A1 este cel mai complex parc industrial din România, cu o suprafață închiriabilă de 380.000 de mp dispuși în 14 depozite, acces direct la A1, soșeaua de centură și coridorul pan-european IV, un restaurant cu auto-servire cu 200 de locuri la interior și terasă proprie, terminale feroviare pentru transport mărfuri și călători și un proiect de spații de cazare în curs de finalizare

Related Articles

Back to top button