Ghiduri și SfaturiStiri

Pentru usi de garaj sau usi industriale sectionale, mergi la sigur cu Smilo®Holding!

Smilo®Holding produce usi de garaj si usi industriale doorTECK® si opereaza, prin distribuitorii sai, pe tot teritoriul national, precum si la export.

De asemenea, Smilo®Holding ofera si alte categorii de produse: accesorii porti, automatizari, bariere, rulouri, feronerie, rampe de egalizare, porti industriale, usi frigorifice, obturatoare termice, usi si perdele PVC, sisteme de control acces, grilaje metalice, usi rezistente la foc, usi rapide, automatizari industriale, trape de fum si altele.

Peste 10 ani de experienta in productia usilor de garaj!

Smilo®Holding reprezinta un grup de firme care activeaza pe piata producatorilor de usi de garaj începand cu anul 2003 si are la baza productia si distributia usilor de garaj doorTECK®. Grupul are capital integral romanesc si este proprietarul brand-ului de usi de garaj doorTECK®, usi recunoscute la nivel national si, incepand cu anul 2010, si pe piata externa (Italia, Germania, Ungaria).
Anul 2010 marcheaza finalizarea noului nostru sediu, incorporand una dintre cele mai mari hale de productie din piata de profil.

smilo-usi-garaj

Datorita varietatii domeniilor de activitate, dar si extinderii business-ului, 2011 marcheaza inceputul colaborarii cu cel mai cunoscut brand european de ferstre si usi din lemn, aluminiu si PVC – Internorm®Austria (detalii pe www.ferestreinternorm-smilo.ro)

Intr-o piata diversa, in care posibilitatile sunt multiple din toate punctele de vedere, iar oferta este atat de diferita, mai ales din punct de vedere calitativ, Smilo®Holding isi propune sa ramana in continuare in segmentul producatorilor care ofera un produs finit de inalta calitate pentru client.

Toate produsele comercializate de catre Smilo®Holding sunt de calitate superioara, de la furnizori de prestigiu din domeniu si respecta normele europene, intr-un raport calitate – pret competitiv. Smilo opereaza cu termene de livrare minimale si flexibile, in deplina concordanta cu nevoile distribuitorilor si clientilor, oferind acestora know-how si asistenta permanenta.
Related Articles

Back to top button