Compania P3, dezvoltator și proprietar de centre logistice, a tranzacționat în 2020 peste 200.000 mp de spaţii de depozitare şi birouri în România. Dintre acestea,  55.000 mp au fost contracte noi, iar 165.000 mp au fost prelungiri ale contractelor existente.

„Pandemia generată de Covid-19 a adus sectorul nostru de activitate în lumina reflectoarelor, arătând că segmentul industrial-logistic este o componentă esenţială a mecanismului care face ca societatea modernă să funcţioneze”, declară Sînziana Pardhan, director general P3 România.

sursă: zf.ro

Compania a semnat și un acord de colaborare cu CFR Călători, asigurând, accesul facil al personalului în parculul P3 Bucharest A1. De asemenea, tot în anul 2020 dezvoltatorul ceh  a semnat contractul de prelungire pentru cei 85.000 mp ocupaţi de retailerul Carrefour în cadrul parcului și a încheiat, astfel, cea mai mare tranzacţie din piaţa locală de imobiliară pe segmentul industrial.  

În 2020, portofoliul P3 a crecut cu aproximativ 48% și a ajuns la 6,5 milioane de metri pătraţi suprafaţă totală închiriabilă. Această majorare s-a datorat achiziției portofoliilor Maximus şi Matrix, cu o valoare totală de 1,5 milioane de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă.