Stiri

Peste 250.000 de corpuri de iluminat specificate in ultimele 3 luni in domeniul industrial. Gewiss are solutii!

Un studiu cantitativ realizat de IBC FOCUS pe ultimele 3 luni scoate la iveala ca, pentru 218 proiecte din domeniul industrial au fost specificate in caietele de sarcini peste 250.000 de corpuri de iluminat. 52% din totalul de proiecte publicate sunt in stadiu de proiectare.

GEWISS ofera, prin gama SMART 4 LED, solutii de ultima generatie pentru iluminatul industrial si comercial, asigurand un nivel maxim de eficienta energetica si un timp de amortizare minim. Produsele din aceasta gama au aplicabilitate in domeniul industrial si comercial, sportiv, tertiar si inglobeaza solutii atat pentru interior cat si pentru exterior.

SMART-30620
Despre GEWISS
GEWISS este un producator italian de echipamente si materiale electrice cu un portofoliu de peste 20 000 de produse si o experienta de 45 de ani in sectorul ingineriei electrice. Siguranta, designul si calitatea sunt principalele caracteristici ale produselor GEWISS, oferind solutii integrate pentru proiecte din sectorul rezidential, industrial & tertiar si lumonotehnic.

Descopera produsele GEWISS pe Arhispec.
Related Articles

Back to top button